Hvordan man kan tage fra hinanden en Maytag køleskab Model MTB2448DRQ

May 22

Hvordan man kan tage fra hinanden en Maytag køleskab Model MTB2448DRQ

At tage fra hinanden og emballeringsforskrifter op din Maytag MTB2448DRQ er det første skridt mod at flytte apparatet ud af dit køkken og på den bevægelige lastbil eller forkastelse det. Hjem med smalle døråbninger, stramme passager og vride trappeopgange kræver ofte apparater skal tages fra hinanden, før de kan fjernes sikkert. Adskillelse din Maytag top-mount køleskab for transit inden din flytte dato vil gøre processen betydeligt lettere og sparer tid, kom den store dag. Demontering det før forkastelse det vil holde nysgerrige børn fra at få fanget inde.

Instruktioner

•Træk køleskabet væk fra væggen og netledningen.

•Tag ud af al mad i køleskab og fryser rum--Glem ikke isterninger. Hvis dit køleskab er hooked op til en vandlinjen, lukke afspærrings-ventilen og skru slangen.

•Tøm apparat af hylder, døren placeringer og skarpere skuffer hvis du flytter dit køleskab til en ny placering. For at sikre disse varer i transit, wrap dem op i bobleplast eller anden form for beskyttelse. Hvis du forkastelse dit køleskab, forlade hylder, placeringer og skuffer på plads så der bliver mindre plads for børn at passe ind i.

•Pry off den plast dække over metal hængslet, der holder fryser dør i placere og fjerne bolte med en 5/16-inch topnøgle. Har en ven, støtte fryser dør, mens du arbejder. Når boltene er ude, trække sig ud den metal hinge og løft fryser døren off sin nederste hængsel.

•Løsn skruen bedriften kombineret bund fryser hængsel og top frisk mad hængsel og har en ven støtte døren til friske fødevarer rum. Løfte døren off sin nederste hængsel og læg den til side. Fjern de bolte, der holder den endelige hængsel til helt at fjerne døren.

•Gather stykker af apparat-døre, skuffer, hylder og placeringer – og ombryde alt sikkert. Flytte det er nu mere håndterbare--det er lysere og lettere at greb fordi dørene er slukket. Om nødvendigt fjernes de skruer, der holder dørhåndtag til døren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com