Hvordan man kan tage fra hinanden en Maytag Neptun tørretumbler

May 1

Maytag Neptune tørretumbler er et pålideligt apparat, pladsbesparende. Ligesom andre apparater, dog vil dele slides over tid. Servicering Maytag Neptune tørretumbler er mindre tidskrævende, når du ved, hvordan man kan tage fra hinanden i kabinettet. Når du fjerner kabinettet fra tørretumbleren, er alle de mekaniske dele i tørretumbleren fuldt tilgængelige. Den gennemsnitlige appliance ejer kan fjerne kabinettet med lidt besvær.

Instruktioner

•Tag Maytag Neptune tørretumbler fra tørretumbler stikkontakten i væggen. Trække tørretumbler fra væggen. Løsn den klemme, der holder den tørretumbler kanalen til udstødning port på bagsiden af tørretumbleren med en Phillips-head skruetrækker. Trække tørretumbler kanalen ud af udstødning port og fra tørretumbleren.

•Fjern tre skruer på den øverste kant af konsollen kontrol med en Phillips-head skruetrækker. Grab den øverste kant af control console og trække det fremad for at hvile i ansigtet af konsollen oven på Neptun.

•Brug stykker af malertape og en blyant til at mærke hver af ledningerne tilsluttes komponenter i konsollen. Forsigtigt fjerne enkelte ledninger, der forbinder til wire terminaler ved at trække ledning fører med et par nåle-næse tænger. Tryk på i på plastik låse faner for at frigive ledninger maveposer, derefter trække ledninger maveposer ud af komponenter. Løft konsollen kontrol ud af tørretumbler toppen og afsætte konsollen.

•Åbn tørretumbleren dør og finde de fire skruer på indersiden læbe af døråbningen. Fjern skruerne med en Phillips-head skruetrækker. Luk tørretumbler døren efter at fjerne skruerne. Få fat i siderne af frontpanelet og træk toppen af frontpanelet ud af tørretumbleren. Løft frontpanelet for at frigive panelet fra bunden af tørretumbleren. Indstille frontpanelet ud af vejen.

•Anvend en møtrik driver til at fjerne de to skruer, der sikker hold parenteserne sikring topdækslet. Hold parenteser er på toppen af tørretumbleren, hvor frontpanelet møder toppanelet. Swing parentes ud og løft det øverste panel ud af tørretumbleren.

•Locate ledninger på front vanterne og tumbler front forsamling for dørkontakt, lys switch og sensor advokatstanden. Vanterne er på forsiden af tørretumbleren og tillægger tumbler foran forsamlingen. Fjern ledningerne ved at trække dem ud af komponenter.

•Anvend en møtrik drivkraft til at fjerne de fire ydre skruer, der fastgør den forreste kappe til tørretumbleren. Fjern ikke de inderste skruer. Løft det forreste Ligklædet ud af tørretumbleren, bringe tumbler front forsamling med svøb.

Tips & advarsler

  • Altid afbryde apparater fra deres strømkilde før forsøger reparationer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com