Hvordan man kan tage fra hinanden en Metal Futon

February 8

En futon er et møbel, der tjener et dobbelt formål. Det fungerer som en sofa eller kærlighed sæde i en oprejst stilling og bliver en seng når tilbagelænet. Madrasser er lavet i forskellige stilarter bruger forskellige materialer til at matche næsten enhver indretning. Alle madrasser er dybest set lavet i samme design med et hængsel, eller hængsler, en bagsiden, en bundpanelet og en strukturel ramme. Alle disse komponenter kan tages fra hinanden for flytning eller opbevaring af futon.

Instruktioner

•Untie pude, fjerne den fra rammen og fold det på midten. Skub ene ende af puden til en af de store affaldssække. Slip en anden Papirkurv taske på anden enden af den foldede pude. Wrap sømmen mellem poser med tape for at beskytte stoffet.

•Laveste rammen af futon i en relining position. Find hængsel stykke mellem sæde og ryg rammer. Bruge din hex skruenøgler for at fjerne de fastholde bolte langs linjen hængsel. Løfte den bagerste del af rammen og sæt den til side.

•Tag at bevare bolte holder bundpanelet på futon hovedrammen. Løft det nederste panel gratis og sæt den til side. Fjerne boltene holder hver side af hovedrammen. Lægge de vandrette ramme stykker og sidepanelerne bort.

•Tag bolte holder stykker af bunden, tilbage og sidepaneler. Arranger alle komponenterne af futon i bunker af lignende mellemstore stykker. Sted at bevare bolte i en plastik spand og tryk låget fast på spanden. Tape bundter af komponenter sammen i hver ende.

Tips & advarsler

  • Nogle producenter bruger Phillips hoved bolte i stedet for hex bolte. Værktøjet kræves kan være forskellige, men processen vil være den samme.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com