Hvordan man kan tage fra hinanden en ovndøren

October 17

Hvordan man kan tage fra hinanden en ovndøren

Om glasrude på din ovndøren er brudt, eller hængslerne er ikke fungerer korrekt, skal du afmontere ovndøren til en vis grad. Den gennemsnitlige forbruger kan gøre dette, selv om projektet kan virke skræmmende, hvis du aldrig har gjort det før. Tjek din ovndøren betingelse om en gang om året, for det meste til at smøre og rengøre indersiden af din dør. Afhængigt af din ovn særlige fabrikanten, kan at tage fra hinanden ovndøren ugyldiggøre din garanti.

Instruktioner

•Træk ovn fra væggen indtil du kan få adgang til de vigtigste netledningen. Netledningen fra væggen beholderen. Det er aldrig sikkert at arbejde på din brændeovn, mens det stadig er tilsluttet strøm.

•Træk åbner ovndøren, så det er kun halvvejs åbne. Find hængsel forsamlinger på hver side af døren og indsætte en skrue i de ledige huller inde hængsel arme.

•Grab hængsel af hver side og elevator lige indtil den dørhængsler frigøre fra deres slots på de dørkarmen. Fjerne døren fra ovnen og flytte det til en robust arbejdsflade.

•Sæt døren så forsiden vendt nedad på dit arbejdsoverflade. Finde og fjerne de fire til seks Phillips-head skruer fastgørelse døren inde i panel til resten af samlingen dør. Forstå indvendigt panel og løft det ud af døren forsamling. Indstil panelet til siden.

•Tag Phillips-head skruer langs hver side af døren og fjerne den vedlagte hængsel skinner fra deres slots på døren. Forstå glasvindue og løft den ud af sine rum inde i den forreste dørpladen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com