Hvordan man kan tage fra hinanden en Whirlpool tørretumbler

January 12

Whirlpool tørretumbler ejere bør lære at tage fra hinanden deres apparat. Når tørretumbler kabinettet er demonteret, kan dele tilgås til hurtig udskiftning og afprøvning. Kabinettet er sat sammen med en række bevarer clips og skruer, og det tager kun et par minutter til at demontere ved hjælp af et par grundlæggende hånd værktøjer. Du vil ikke nødt til at fjerne alle ledninger når kabinettet er afmonterede korrekt.

Instruktioner

•Tag Whirlpool tørretumbler tørretumbler stikkontakt. Trække Whirlpool tørretumbler fra væggen 2 fødder for at give plads til konsollen kontrol at læne sig tilbage i en service holdning.

•Locate skruer på hver ende af forsiden af konsollen kontrol at sikre den til det øverste panel. Bruge en Phillips-head skruetrækker til at fjerne disse skruer. Grab kontrol-konsol på hver side, og løft det indtil det sætter tilbage til positionen service.

•Brug skruetrækker til at fjerne de tre skruer på bagsiden af tørretumbler toppen. Grab tørretumbler toppen og skub det mod dig til at frigive de forreste klip og fanerne i bagsiden. Løft det øverste panel ud o tørretumbleren og sætte den ud af din måde.

•Anvend en spartel til at frigive panelet tå, hvis din tørretumbler er udstyret med en. Indsæt spartel klinge i mellem toppen af panelet tå og bund af frontpanelet. Tryk på i og løslade fastholde klip, der holder panelet tå på plads. Træk panelet tå fra tørretumbleren og sæt den til side.

•Locate to døren springs, hvor de forbinder i bunden af tørretumbleren. Der er et spring på hver side. Træk fjedre ned med hænderne og løsne dem fra bunden af tørretumbleren. Fra den åbne top af tørretumbleren, finde døren skifte ledninger. Det vil være inde i forreste højre hjørne af tørretumbleren. Afbryde døren skifte ledninger ved at trække det fra hinanden med fingrene.

•Fjern to skruer, der sikker frontpanelet til sidepaneler ved hjælp af en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker. Swing toppen af frontpanelet mod dig, og løft den lige op og væk fra tørretumbleren.

•Brug skruetrækker til at fjerne de fire skruer, der sikker den forreste tromme baffle til forsiden af sidepanelerne. Kabinettet er afmonteret og du har adgang til alle de arbejdende dele inden for Whirlpool tørretumbler.

Tips & advarsler

  • Altid afbryde et apparat fra strømkilden før forsøger reparationer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com