Hvordan man kan tage målinger for en Vinyl udskiftning vindue

October 23

En måde at både opdatere dit hjem og øge dens effektivitet er at erstatte din eksisterende én rude vinduer med dobbelt-rude vinyl udskiftning vinduer. Ikke kun er de nemmere at åbne, lukke og ren, men de vil hjælpe med at holde kold luft i i løbet af sommermånederne og varm luft i om vinteren. Upræcise målinger, men medfører udskiftning vinyl vinduer, der ikke passer, og er lige så ineffektive som din tidligere windows.

Instruktioner

•Begin ved at måle bredden på dine eksisterende vinduer. Måle fra venstre til højre mellem de 2 indersiden af vinduet jamb, startende fra toppen. Nedskrive denne måling, derefter flytte til midten af vinduet og Gentag. Skriv dette ned, derefter gentage en gang mere nederst i vinduet jamb. Vælg den smalleste bredde og cirkel det.

•Find højde ved at måle fra den overhead jamb venstre nederst til venstre øverst på karmen; nedskrive denne måling. Gentag i midten, så højre, at bemærke hver måling. Cirkel den korteste måling.

•Den endelige målinger du vil tage til butikken er den korteste højden af de smalleste bredde, eller de målinger du cirkel ovenfor. Dette vil resultere i en tætsluttende pasform for vinduerne udskiftning og sikre deres annoncerede energieffektivitet er maksimeret i dit hjem.

Tips & advarsler

  • Når du vælger udskiftning vinyl vinduer, vælge dem med en ENERGY STAR rating og snakke med fagfolk til at vælge de bedste windows til at passe dit hjem og budget.
  • Det er nyttigt at have en assistent hold ene ende af målebånd til sikre du måle præcist mellem jambs. Kontroller din målebånd rører hver vindue jamb, ellers din måling vil være slukket og din udskiftning windows vil ikke passe stramt, eller værre, måske ikke passer på alle.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com