Hvordan man kan tage ud på forsiden af Maytag tørretumbler

October 4

De sene model Maytag tørretumblere er mere energieffektive end forgængerne solid dør. Men ligesom den ældre Maytags, bælter skal udskiftes. Når dit bælte bryder, er det nødvendigt at få adgang via forsiden af tørretumbleren. Når du ved, hvordan man kan tage ud på forsiden af en Maytag tørretumbler, vil du kunne få adgang til samlingen tromme og bælte.

Instruktioner

•Tag kraften skaffe at Maytag tørretumbler af strømtilførslen fra tørretumbler stikkontakten i væggen. Flytte tørretumbler fra væggen 3-fødder at have plads til at arbejde bag tørretumbleren.

•Anvend en 10mm møtrik driver til at fjerne de to skruer, der sikker den øverste panel til bagpanelet. Løft den bageste del af det øverste panel, og skub det ud af Maytag tørretumbler ved at trække det øverste panel mod bagvæggen.

•Locate varmelegeme bestyrelsen og dækning på venstre side af tørretumbleren som du ser på tørretumbleren fra forsiden. Fjern de to skruer sikring varmelegeme bord dækning med en Phillips-head skruetrækker. Løft dækslet, og Fjern dækslet fra Maytag tørretumbler. Afbryde forbindelsen mellem to sorte og hvide ledning ledninger maveposer varmelegeme bestyrelsen. Seler vil trække lige ud af vandvarmeren bestyrelsen.

•Fjern fire skruer på kontrol-konsollen at sikker kontrol-konsollen til Maytag tørretumbler kabinet med en Phillips-head skruetrækker. Der er en skrue i hver ende og to skruer mod center toppen af konsollen. Rotere konsollen ned og sætte konsollen oven på tromlen. Dette vil forhindre, at afbryde alle andre ledninger fra kontrol-konsollen.

•Åbn Maytag tørretumbler døren og fjern to skruer i bunden af døren området med Phillips-head skruetrækker. Luk tørretumbler. Brug Phillips-skruetrækker til at fjerne de skruer, der sikker toppen af frontpanelet på tørretumbler kabinettet.

•Træk toppen af front panel mod dig lidt og nå din hånd mellem frontpanelet og tromlen. Grab den indvendige lys seletøj og adskille selen fra det indvendige lys ved at trække selen lige op.

•Grab hver side af den front panel og løft panelet af tre bevarer faner på tværs i bunden af panelet. Indstille frontpanelet ud af din måde, indtil det er tid til at samle Maytag tørretumbler.

Tips & advarsler

  • Altid afbryde strøm til apparater inden du forsøger reparationer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com