Hvordan man kan tiltrække havenisser til din have

April 29

Hvordan man kan tiltrække havenisser til din have

Nogle mennesker anser havenisser er en infestation beslægtet med en Pest af mælkebøtter. En ægte gartner, forstår dog at have vedtaget en gnome- eller en familie af havenisser - er en have, der vil trives under nogen omstændigheder. Hvis din have er desværre blottet for havenisser, er her en trin for trin guide til at tiltrække havenisser til din have.

Instruktioner

•Muss op din have en smule. Havenisser synes at være mest tiltrukket af haver, der ikke er alt for ordentlig. Lad vinstokke trail over kanten af væggene, og gøre din havegange lidt skæve. Havenisser har tendens til at vige tilbage fra noget, der er for stift.

•Plant bunddække under en nut tree. Ethvert træ, der falder nødder vil gøre. Havenisser nyde kastanjer, agern, pinjekerner og næsten enhver anden form for møtrik, som du kan forestille dig. Hvis du er meget heldig og dit træ er en god møtrik producent, kan du endda blive besøgt af kolonier af nisser indsamling dag.

•Plant blomster, der har søde nektar. Havenisser som noget bedre end søde eller gæret nektar. Honeysuckle mead anses for at være den oprindelige ambrosia - nektar af guderne. Vælg blomster, tiltrækker kolibrier, der deler den gnome fryd for søde nektar drinks.

• Lad et par ukrudt forvilder sig ind i din have. Nisser kan ikke se mælkebøtter og paddehatte som haven medløbere. I stedet, de er meget ønskeligt Tilføjelser til haven landskab. Paddehatte gøre vidunderlige stole og borde, svampe giver en lækker delikatesse og mælkebøtte salat er et traditionelt måltid ved forårsjævndøgn, når de mælkebøtte skud er unge og søde.

•Lad nogle legetøj rundt for nisser at spille med. Havenisser nedstammer fra en race af tinkerers. De kan lide noget bedre end at opfinde og svært ved at modstå legetøj og værktøjer. Gør det et punkt til at forlade nogle interessante nipsgenstande rundt. På ingen tid, vil du finde at nisser er flyttet ind i din have og holder det levende og interessant.

Tips & advarsler

  • Du kan prøve baiting haven med havenisse skulpturer, men det er ikke nødvendigt.
  • Husk at havenisser er kaffeelskere. Tilføje brugte kaffegrums til din have kompost hver dag.
  • Undgå at gøre din have alt for formelle. Havenisser nyde lidt lidelse. Det appellerer til deres frække karakter.
  • Aldrig ignorere en havenisse gave. Hvis dine roser ser lidt lysere eller dine grøntsager vokser en smule større, skal du sørge for at værdsætte det. Det er nisser. De vil vide.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com