Hvordan man kan tiltrække kolibrier og sommerfugle til din have, landskab

January 24

Hvordan man kan tiltrække kolibrier og sommerfugle til din have, landskab

Strålende kolibrier og flydende sommerfugle tilføje bevægelse og skønhed til enhver landskab men er især slående i blomsterhaver. Disse farverige besøgende give en skiftende udstilling af farve som de holder op med at udforske blomster i flor for en slurk af søde nektar. Tiltrække dem til din gården eller haven giver timers nydelse for boligejer og giver disse små skabninger med den energi, de behøver for at trives.

Instruktioner

Tiltrække Hummingbirds

•Plant blomster med trompet eller klokke-formede blomstrer at tiltrække kolibrier. Disse små fugle drikke af dypper deres lange slanke bill i blomsten og slikke nektar med deres tunge. Overveje petunias, Fuchsier, Fingerbøl, kardinal blomst eller Stokrose til at tilføje farve til din værftet og nektar kolibrier.

•Vælg blomster i nuancer af rødt at tiltrække kolibrier. Selv om de vil foder fra enhver farve, disse nysgerrige fugle foretrækker rød og holde op med at undersøge på mindste flash rød. Når de etablerer et område i din værftet, er farven mindre vigtigt.

Hæng flere hummingbird foderautomater omkring din ejendom. Kolibrier er territoriale og kæmpe indædt for dominans på foderautomater. Giver flere foderautomater tiltrækker og understøtter flere kolibrier og eliminerer kæmper. Placer foderautomater ud af direkte sollys, i nærheden af buske eller træer at fastsætte disse miniature fugle med en hurtig flugt rovdyr tilgang.

Tiltrækker sommerfugle

•Plant indfødte blomster at tiltrække sommerfugle til dit landskab. Dette omfatter blomster den voksne sommerfugl bruger til nektar og planter og blomster anvendes som værtsplanter for Sommerfuglen larver. Sommerfugle foretrækker klynger af små blomster eller flade blomster som tusindfryd, der giver en bekvem overflade til at hvile. Spørg din lokale udvidelse office på råd for indfødte planter og blomster i dit område, som tiltrækker sommerfugle.

•Grow blomster i nuancer af røde, orange og lilla til at tiltrække et udvalg af sommerfugle. Morgenfruer, coneflowers, cosmos og zinnias alle tiltrækker sommerfugle og kommer i en vifte af farver. Lyse asters og mums give nektar for sommerfugle i midsommer tidligt falde.

•Sæt flad sten på en solrig beliggenhed i nærheden af dine blomster at give sommerfugle med et sted at hvile og nyde solen. Disse koldblodede væsner kræver varmen fra solen til at få sig flytte i morgen.

•Tilføj en lavvandet underkop vand til sommerfugle. En bakke med småsten knapt dækket med vand indeholder også et sted for sommerfugle at tage en hurtig drink. Vigtigste er at holde småsten fugtig uden at oversvømme dem med vand. Sommerfugle samles i klynger til sip ferskvand fra mudder vandpytter eller småsten.

•Offer bits af frugt til sommerfugle i butterfly foderautomater eller på en lavvandet plade, men forvent ikke besøgende indtil frugten begynder at ødelægge. Hvad kan ligne en grim masse af rådnende frugt til du giver en velsmagende behandle for sommerfugle.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com