Hvordan man kan tiltrække Mason bier

July 7

Hvordan man kan tiltrække Mason bier

Mange landmænd og gartnere dyrke føjelige, solitary murer bi for at forbedre bestøvningen. Som mider ødelægger honningbier, søger dem, der arbejder i landbruget en erstatning for deres essentielle rolle i bestøvningen. Mason bier er loyal og vil fortsætte med at besøge planter, især frugttræer, i et område, hvor deres behov er opfyldt. Bier er tiltrukket af blomster eller blomstrende træer, men om oprettelse af et levende miljø for dem vil sikre, at de fortsat være og bestøve dine planter.

Instruktioner

•Kontroller du har en god afgrøde af blomster eller frugttræer. Mason bier vil kun tage bopæl på et sted, hvor de kan få adgang til masser af nektar. Kan du plante ekstra blomster for at øge dine chancer for mason bier tilbage på din ejendom.

•Drill et tilsvarende antal 1/4-inch og 5/16-inch huller i stykket træ. Disse huller bør være omkring 1/2-tomme dyb. Mason bier vil indlejre inde i disse huller. Kvindelige bier vil klække fra større huller, og mænd fra den mindre. Sørg for hullerne ikke har hvilken som helst snavs eller træspåner indvendig, da dette vil frastøde mason bier. Sæt huller tæt sammen, men ikke så tæt, at de bryder ind i hinanden.

•Sæt stykket træ til et hegn, træ eller stabil overflade i et område, der får masser af morgensol, og helst meget nær det område, der har bør for bestøvende. Brug skruer og en skruetrækker for at sikre det ikke falder. Prøv at sikre det i et sted, der er beskyttet mod regn, som vand kan udfylde hullerne og drive bierne ud. Bier foretrækker deres forhøjede reder at være flere fod over jorden. Du kan også købe mason bi huse fra mange online-kilder og nogle lokale farm forsyningsvirksomheder.

•Dig ud af en rugende område for mason bier på jorden. Disse bier foretrækker at lægge deres æg i to steder. En jord reden giver dem mulighed for indlejring i træ eller mudder, og øger dine chancer for boliger en permanent befolkning. Afsløre flere fødder af mudret jord og holde det fugtigt. Søge jord, der ligner ler til nesting området, som sand eller rådnende plantemateriale gør det vanskeligt for mason bier til reden. Mason bier vil belønne dig med en næsten perfekt bestøvning.

Tips & advarsler

  • Du vil måske bemærke mason bier nesting i siderne af træer. Dette er naturligt og ikke vil skade træerne. Prøv ikke at forstyrre disse reder, som de angive permanent tilstedeværelse af mason bier i orchard eller haven.
  • Ikke blive forskrækket hvis du føler, at kun et lille antal mason bier har fundet op bopæl omkring din have. Mason bier er meget mere effektiv arbejdskraft end honningbier, så færre er nødvendige for at bestøve den samme område. De er også ensom og ikke rejse i sværme eller besætte nældefeber.
  • Når plantning af blomster for at tiltrække mason bier, tjekke med den lokale skov service for at sikre du ikke indfører en invasive arter. Hvis du planter primært indfødte blomster, vil du have bedre held at tiltrække lokale bibestandene.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com