Hvordan man kan tiltrække sommerfugle til en Butterfly House

February 23

Sommerfugl huse giver et bekvemt område til sommerfugle at finde ly fra elementerne og skjule fra sultne rovdyr. Ikke kun er de en attraktiv tilføjelse til din værftet og haven, men de bidrager til at tiltrække og fastholde sommerfugle så godt. Uanset om du har lavet din egen butterfly house eller har købt et kommercielt produkt, kan du brug for lidt hjælp til at tiltrække sommerfugle område at bruge huset.

Instruktioner

•Paint butterfly house i lyse farver. Sommerfugle er tiltrukket af lilla, røde, gule og pink. Prøve billeder af blomster eller enkle designs i en kombination af farver til at tiltrække deres opmærksomhed.

•Plant blomster, som tiltrækker sommerfugle. Farvestrålende blomster som asters, tusindfryd, zinnias og solhat tiltrækker sommerfugle og giver det perfekte sted at aborre. (Se ressourcer for en liste over blomster der tiltrækker sommerfugle).

•Sæt din blomsterbed på et solrigt sted. Sommerfugle feed i solen og vil hyppige haver i fuld sol. Overveje en sommerfugl feeder fyldt med søde nektar eller rådnende frugt. Selv om det måske ikke appellerer til dig, sværmer sommerfugle til blød frugt, da det begynder at forfalde.

•Tilvejebringelse en vandkilde. En lavvandet underkop giver mere end nok vand til fine sommerfugle. Hæld vand på flade klipper eller sten fortove. Placere en butterfly house i nærheden af kilder til fugt vil tilskynde dem til at undersøge og vil øge chancerne for de vil vælge hus for husly.

•Plant værtsplanter, de planter, hvor sommerfuglene lægger deres æg (Se ressourcer). Unge larver æder bladene når de opstår og kan danne en puppe på den samme plante. Når sommerfugle dukke op, er de tilbøjelige til at søge ly i din butterfly house.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com