Hvordan man kan tiltrække sort svalehale sommerfugle

December 19

Hvordan man kan tiltrække sort svalehale sommerfugle

Sommerfugle er ikke kun smuk at se, men de også bestøve blomsterne i haven om sommeren. Sort svalehale sommerfugle er for det meste sort, med rækker af gule pletter langs kanterne af deres vinger og iriserende blå pletter på vingerne lavere. De kan ses fra det sydlige Canada til nordlige Mexico, i østlige amerikanske stater samt steder som Arizona, Californien og New Mexico. Tiltrække disse skønheder til din have lige kræver at levere planter og levesteder, der understøtter alle stadier af deres livscyklus.

Instruktioner

•Plant indfødte planter med pink, rød, lilla, orange eller gule blomster i en solrig plet i din landskab. Fremstilling af nektar planter såsom butterfly bush, zinnia og kegle blomsten vil tiltrække de voksne sort swallowtails til din have, hvor de vil feed og reproducere. Ifølge den National Wildlife Federation, sommerfugle normalt kun foder i solen, så sørg for at din nektar planter får solen fra formiddagen til midt på eftermiddagen.

•Tilvejebringelse værtsplanter hvor sort swallowtails kan lægge deres æg og udklækkede-out larver kan fodre. Sort svalehale larver foretrækker fennikel, dild, persille, Queen Anne's lace og fælles rue, ifølge den National Wildlife Federation. Plads mindre grupper af disse planter i hele din landskab.

•Lay flad sten omkring haven så sommerfugle kan stige på dem til hvile og varme deres vinger. Give en vandkilde ved at placere en lavvandet gryde delvist i jorden og fylde den med groft sand. Hold sandet våd så de sorte swallowtails kan drikke og udtrække nødvendige mineraler.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com