Hvordan man kan Tune en Gas blad blæser motor

December 13

Hvordan man kan Tune en Gas blad blæser motor

Bruge en løvblæser for at fjerne nedfaldne blade fra din værftet er en effektiv og enkel alternativ til gør det samme job med et blad rake. I modsætning til et blad rake kræver løvblæsere vedligeholdelse. Du kan tune din gas blad blæser motor dig selv, hvis du har de rigtige værktøjer og de reservedele, der er nødvendig for at afslutte jobbet. Tuning din blad blæser motor vil hjælpe motoren køre godt ved at erstatte delene af motor, der vil gøre motoren køre og idle smidigt og pålideligt. Du bør indstille din blad blæser motor årligt.

Instruktioner

•Tøm gamle brændsel fra brændstoftanken. Rense gamle brændstof fra brændstofsystemet ved at motoren til fuld choker og trække på starteren kabel fem gange.

•Tag luften filter dæksel og fjern og kassér den gamle luftfilter. Udskifte den gamle filter med et nyt filter. Erstatte luft-filter dækning.

•Tag spark plug wire og pak det til den ene side af motoren til at holde det ud af vejen, mens du arbejder. Bruge et tændrør socket og en løb løbsk skruenøgle til at fjerne den gamle tændrør og kassér den.

•Placer tændrøret gapping værktøj mellem gnister elektroderne for at kontrollere hul på et nyt tændrør. Det nødvendige hul vil variere fra producenten, men den gennemsnitlige gap størrelse er 0.020 til 0.028 inches. Foretage en justering, hvis det er nødvendigt og installere det nye tændrør ind i hullet for tændrør, indtil det er hånd stramt. Stramme tændrøret med et spark plug-stik og en løb løbsk skruenøgle.

•Fjern gamle brændstof filter, normalt placeret i brændstoftanken. Vedhæft et nyt brændstoffilter. Brændstoffilter skal glide op og ned i røret i brændstoftanken. Hvis blæseren ikke er udstyret med et brændstoffilter, springe dette trin.

•Mix frisk brændstof med friske 2-cyklus brændselsolie i en godkendt brændstoftank. Tilføj den anbefalede mængde af brændstof stabilisator at holde brændstoffet frisk længere. Fyld den blæser brændstoftank med den friske brændstof.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com