Hvordan man kan varme med spejle

July 12

Styrken af solen er udnyttes på mange forskellige måder: solenergi vandvarmere, solceller og passiv solvarme er alle temmelig velkendt. En type af solens varme der er lige begyndt at se en stigning i popularitet, dog varme med spejle. Enkel i ekstremt, ved hjælp af spejle til at koncentrere og direkte solens energi er overraskende effektiv. Opsætning af din egen sol spejl system kan gøres i kun et par skridt.

Instruktioner

•Find en plads på din ejendom i nærheden af en side på dit hus med et rimeligt antal windows. Kontroller, at den plads du vælger ser solen så meget af dagen som muligt.

•Monter spejle i den solbeskinnede placering, du vælger i din værftet. Hvis du opretter en statisk mount, skal du placere spejlene i peak solen periode af dagen, så de direkte sollys til din windows og mod loftet for din værelser. Ideelt set, bruge en justerbar montering, der tillader spejle til vippes i løbet af året til at maksimere solen.

•Calibrate spejlene så at de har til formål at skinne lys ind i huset under peak-sollys tidspunkter af dagen, men på en måde, at de ikke forstyrrer dit daglige liv. Se i løbet af en dag eller to for at se Hvornår solen skinner ned på spejle, og flytte fra rum til rum at se hvis sollys iøjnefaldende i disse tider. Hvis det er, Overvej at justere spejle vinkel, selvom det betyder et tab af lys.

•Insulate jeres Vinduer for at sikre at den varme, du føjer til huset forbliver gennem natten. Tilføje weatherstripping til leddene mellem vinduerne og Parlamentet til at holde vinden ude. Hvis du har enkelt-sprossede vinduer, kan du overveje at erstatte dem med dobbelt-paned vinduer.

•Tilføj tyk, isoleret gardiner til windows bruges til opvarmning, både at bevare varmen om natten og til at blokere sollyset instrueret af spejle, især under varme dage.

Tips & advarsler

  • Mere avancerede spejl kits kan købes for at give meget større effektivitet. Disse arrays er udstyret med solceller detektorer og servoer, at flytte spejle til at spore optimal sollys. Mange af disse kits også give fjernbetjeninger, så du kan direkte spejlene fra dit hus på varme dage.
  • De fleste spejl arrays er lavet af otte 1-fods firkantede spejle forbundet til en større, 3-fods kvadrat med en tom plads i midten. Hvis du er på et stramt budget, dog kan du bare bruge et stort spejl fra en Genbrugsbutik.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com