Hvordan man kan vinde et køkken Makeover

March 26

Madlavning din mad op i en trange, dårligt designet køkken kan svare til hverdagens tortur. Hvis der er ikke plads i dit budget til makeover dit svigtende køkken, kan du måske vinde en køkken makeover fra nogen af flere tv-shows, der specialiserer sig i makeovers eller konkurrencer, at tildele en heldig boligejer hjemmet renoveringer. Vinde sweepstakes normalt kommer til lutter chance, og samtidig have en karismatisk personlighed og overbevisende historie vil øge dine odds for at få et tv-show om køkken renovering.

Instruktioner

•Hav en frygtelig køkken. Hvis dit køkken er allerede smukke, er dine odds for at blive plukket for et køkken makeover baseret på behovet lav. Du ville stadig have lige odds for at indtaste en konkurrence baseret på chance alene, selv om.

•Tag digitale fotografier af dit køkken på sit værste. Sørg for, at dit køkken er ren når du tager billeder---du vil ikke modtage en makeover til en køkken; i stedet, vil du være meget mere tilbøjelige til at modtage en makeover, baseret på de "værste" kvaliteter af køkken design og layout. Du skal nok bruge nogle billeder af dig og din partner, hvis du har en, så godt.

•Fyld ud ansøgninger om køkken makeover viser at air på store netværk og kabelnetværk (Se ressourcer). Glem ikke at inkludere dine digitale fotos, som er en nødvendig del af ansøgningerne.

•Gem din webbrowser indstillet til "Casting kalder" websider til fremtrædende køkken bremser som køkken renovering fra DIY netværket. Check tilbage mindst en gang om måneden---selv om viser ikke tager støbning den første gang du tjekker, de vil være forpligtet til at tage casting mindst en gang om året.

•Indtast konkurrencer som frost drømmekøkken konkurrencer, som gentages hvert år.

•Sørg patienten. Det tager tid for din audition program til at arbejde sig vej gennem evalueringsprocessen. Der er bogstaveligt talt tusindvis af mennesker søger en meget få åbne positioner. Holde anvendelse til andre konkurrencer og makeover viser indtil du vinder en.

Tips & advarsler

  • Nogle køkken renovering viser kræver, at du allerede har en fuld budget og køkken renovering planer fastlagt; andre vil sparke i en del af budgettet og forsyninger, mens endnu andre giver alt. Sørg for at du læser med småt på applikationer helt at sikre, at du opfylder betingelserne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com