Hvordan man klippe en græsplæne hurtigt

October 16

Hvordan man klippe en græsplæne hurtigt

Oversete værfter kan være hjemsted for ukrudt og uønskede skadedyr som myg. Ikke alene er tilgroet græsplæner en skamplet for byen, men efterladende husejere er også udsat for bøderne i nogle områder hvis græsset bliver for høj alt for længe. En mulighed for dem med mere travlt tidsplaner er at erstatte græsplænen med lav vedligeholdelse alternativer såsom komposteringsprocessen, træer, buske eller terrasser. Græsslåning en græsplæne hurtigt er mere om forberedelse til akkord i stedet for job selv.

Instruktioner

•Landscape din værftet i en måde, der er befordrende for slåning. For eksempel, sætte alle dine blomsterbede og springvand på den side af græsplænen og ikke i midten hvor ekstra pleje vil være nødvendigt at klippe omkring dem.

•Flyt værftet dekorationer, som statuer og vindmøller til områder i haven og ikke på græsset. Dette holder en klar vej til græsslåning hurtigere.

•Indstil en tidsplan for hvordan og hvornår du klippe dit græs for at forhindre overvækst, der tager mere tid til at skære. For eksempel bruge en push plæneklipperen omkring enhver lagringsområdet græsplæne ornamenter og funktioner først for at undgå at tage ekstra tid på at forsøge at gøre stramme drejninger på en ridning plæneklipper.

Forpakket højere effektivitet udstyr, der gør dobbelt pligt til at spare tid. Tryk for eksempel slåmaskiner, at barkflis i en taske eller ridning slåmaskiner, der har større mobilitet at gøre strammere vender.

•Mow i et mønster, der er nemmest for din værftet, uanset om du foretrækker rækker eller cirkler. Juli 2010 undersøgelse i "Popular Mechanics" viste, at hverken metode er faktisk bedre end den anden, men hvis du føler en måde er hurtigere end den anden, akkord vil synes at gå hurtigere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com