Hvordan man klippe en græsplæne med en Zero-Turn-Radius plæneklipper

December 30

Ved hjælp af en zero-turn-radius ridning plæneklipper gør klippe græsset, hurtig og sjovt. I første omgang kan det være svært at manøvrere disse plæneklippere; det sværeste er at stramme drejninger uden at rive op din plæne. Men med lidt øvelse, kan du lære at lave hurtig arbejde af klippe græsset uden at ødelægge den.

Instruktioner

•Kontrollér to til tre omgange rundt om græsplænen. Begge håndtag skubbet fremad vil gøre plæneklipperen flytte lige. Skubbe en længere frem end den anden vil få dig til at vende i den modsatte retning, dvs., vil at skubbe den højre håndtag længere frem end venstre få dig til at drej til venstre.

•Begin i den ene ende af de græsplæne og skære lige linjer på tværs af græsset. Fortsat skære disse streger frem og tilbage, dreje rundt i de allerede-cut områder langs omkredsen fra trin 1.

•Drej lidt (omkring 45 grader) i retning af de uslebne del af græsset, da den nåede i slutningen af en pass. Stop og omvendt ved at trække tilbage på begge håndtag. Trække tilbage hårdere på håndtaget, der vil stå over for området allerede skåret i græsplænen efter tur er fuldført. Glatte for den næste pass ved at skubbe frem på begge håndtag. Gentag processen og tilbage, indtil plænen er helt klippet. Målet er at slå mens du flytter fremad eller bagud i stedet for spinning i en stram cirkel. Dette vil holde dækkene fra grave ned i græsset og rive huller i græsplænen. Når der klippes med uslebne græs til din højre, indlede turn ved foretager et sving til højre. Gøre dette ved at trykke hårdere på venstre håndtag. Mens vende, trække hårdere på den højre håndtag.

Tips & advarsler

  • Du vil sandsynligvis stadig laver nogle fejl og fra tid til anden og lidt rive græs, dette normalt vil vokse tilbage hurtigt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com