Hvordan man klippe en klasse af 45-55 grader

February 5

Hvordan man klippe en klasse af 45-55 grader

Slåning græs er en vigtig del af opretholde en sund græsplæne og holde ydersiden af dit hjem ser pæn. Græsslåning en flad græsplæne er temmelig ligetil, græsslåning en græsplæne, skråt på en vinkel på 45-55 grader kan være en udfordring. Mens den grundlæggende proces er den samme som for andre områder på græsplænen, skal du følge visse sikkerhedsforanstaltninger for at undgå skade opstår på skråningen.

Instruktioner

•Wait til at slå den stejle skråning, indtil græsset er helt tør, som fugt fra regn eller dug øger odds for at glide.

•Tag på sko med tyk nonskid slidbaner til at forhindre glider når du er på skråningen. Derudover test dæktryk i plæneklipperen dæk, ved hjælp af et dæk gauge for at puste dem til producentens foreslåede pounds per kvadrattomme (PSI), hvis det er nødvendigt.

•Sæt en push plæneklipperen nederst på skråningen i venstre side. Selv om nogle ridning slåmaskiner kan klippe skrænter, de faglige landskabspleje anvendes kun og kræver specialiseret uddannelse.

•Start plæneklipperen og skubbe det over bakken til højre side. Når du når til slutningen, drej plæneklipperen mod toppen af hældning og skubbe det indtil det er lige over den første nyslået række. Skubbe den tilbage over bakken til venstre side.

•Fortsæt slåning i et mønster, side til side, indtil du når toppen af bakken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com