Hvordan man klippe en stejl rækkehus plænen

January 25

Græsslåning en stejl græsplæne er vanskeligt. Enhver græsplæne med mere end 30 procent er farlige. Det kan forårsage du mister kontrollen over din plæneklipper, tur og bliver alvorligt kvæstet. Installation af terrasser er en metode til håndtering af en stejl græsplæne. Terrasser konvertere en stejl bakke til en række flad trin, som du kan dække med græsplæne græs eller konvertere til haver. Græsslåning en stejl, er rækkehus plænen næsten det samme som slåning en almindelig græsplæne.

Instruktioner

•Skub slåmaskiner er bedre for slåning græsplæner i terrasser, fordi de er nemme at løfte og sænke på den næste terrasse.

•Mow den øverste del af bakken først, går frem og tilbage over bakken i stedet for op og ned. Sluk maskinen, når du er færdig med det første niveau, og vente på klinger at stoppe spinning.

•Lift plæneklipperen op, og sænk den ned til den næste terrasse. Tænde den igen og klippe terrassen. Da terrasser er flade, kan du gå frem og tilbage eller op og ned.

•Gentag dette med hver terrasse. Altid slukke plæneklipperen og vente på klinger til at holde op med at dreje før du afhente maskinen og bringe det ned til den næste terrasse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com