Hvordan man klippe hjørnet til en Formica Counter Top

June 3

Installere en Formica counter top i et hjørne område normalt kræver skære ned på tælleren for at undgå at skulle installere counter i sektioner. På grund af Formica lagdelt karakter med et tyndt lag af Formica laminat over en træ counter kerne, kræver gør snittet, glat og chip-fri dog at du følger en procedure, bestemt skæring. Heldigvis er ingen særlige værktøjer nødvendige, med Snittet behøver kun en fintandet håndsav og en smule af sandpapir til at fuldføre.

Instruktioner

•Mark en skærende linje på tværs af Formica overfladen med en blyant og lineal. Dække denne linje med en stribe malertape, og sørg for at holde den linje, der løber ned langs midten. Markere en anden opskæring linje på toppen af malertape. Malertape vil forhindre Formica fra skår som du skære igennem materialet.

•Sæt Formica på et stabilt arbejdsoverflade med det område, du skære strækker sig over kanten. Klemme tæller ned til overfladen for at stabilisere det yderligere.

•Klippe gennem Formica counter top med en fintandet håndsav, efter linjen på malertape, som du gør dette. Fortsat skære langs linjen helt gennem Formica.

•Fjern den resterende malertape. Slibe kanten af Formica counter top med medium-sandkorn sandpapir på en 45-graders vinkel til glat materiale, efterlader en lille afrundet kant langs snittet. Sand kerne træ langs den skåret kant glat så godt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com