Hvordan man købe en tøj vaskemaskine

August 13

Hvordan man købe en tøj vaskemaskine

Købe en ny tøj skive kan virke som en simpel opgave, men med alle de nye muligheder for at du kan det være ganske udfordrende. Du bliver nødt til at overveje funktioner og pris omhyggeligt, da dette er et køb, du håber, at du ikke behøver at gentage i år.

Instruktioner

•Brug et målebånd til at finde ud af, hvor meget plads du har til din vaskemaskine. Du ønsker ikke at købe det og bringe det hjem og finde ud af det passer ikke. Registrere højde, længde og bredde af rummet og tage det med til butikken.

•Decide uanset om du ønsker en front-loading eller top-loading tøj spændeskive. Top-loading skiver er praktisk, fordi du ikke behøver at stamme til at bøje sig over når du lægger dem, men front-loading skiver bruger mindre energi og er bedre for miljøet. Hvis du har brug at stable en tørretumbler på toppen af det, vil du også ønsker en frontlæsser.

•Know hvor meget Tøjvask, du behøver at gøre på en regelmæssig basis. En familie på fire vil sandsynligvis generere en moderat mængde af vasketøj, mens man med et dusin børn vil gøre nok til at holde en kommerciel-kapacitet vaskemaskine travlt. Naturligvis, jo mere kapacitet du kræver jo højere pris.

•Consider funktionerne hver vaskemaskine tilbyder: er der små, mellemstore og store muligheder for indstilling af vandstanden? Er der en varme indstilling til at tillade dig at vaske farver i koldt vand og hvide i hot? Er knapperne, manuel eller digitalt? Disse er alle funktioner du bør tage et kig på Hvornår beslutter hvilke skive er for dig.

•Læs energy star-mærket, som forklarer, hvordan effektiv vaskemaskinen er. Disse modeller typisk bruger mindre vand, hvilket gør dem en stor mulighed for dem, der er afhængige af en offentlig vandsystem og er faktureret for deres vandforbrug.

•Kontrollér, at tøj skive har et rum for blegemiddel og stof skyllemiddel. Disse handy funktioner kan du indstille cyklusser og glemme alt om dit snavsede tøj, indtil de er rene, uden at skulle tjekke tilbage for at tilføje væske.

•Når du har besluttet dig for et mærke og model shoppe rundt og sammenligne priser, indtil du har fundet den bedste deal.

Tips & advarsler

  • Butikker tilbyder nogle gange til at fjerne din gamle vaskemaskine gratis, så sørg for du spørger. Ellers vil du nødt til at arrangere et andet middel til udsmid maskine, såsom bulk pickup, hvilket er langt mindre bekvemt.
  • Nogle virksomheder tilbyder gratis levering, mens andre opkræve betaling for tjenesten. Kontroller, at du finder ud først, så du ikke er overrasket over med et lovforslag, efter din nye maskine er blevet installeret.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com