Hvordan man kompost i en 5-Gallon spand

August 6

Alle ved kompost er sin vægt værd i guld til vegetabilske gartneren---giver meget nødvendige næringsstoffer og jordbehandlingsmidler uden at ty til kemiske tilsætningsstoffer. Dog selv lejlighed beboere og suburbanites med et par potteplanter eller små blomsterbede kan drage fordel af kompost, og du behøver ikke at besøge en gård for at få den. En bunke af frisk, rig jord kan blive din på ingen tid, og alt hvad du behøver er en 5-gallon spand, nogle vegetabilsk materiale og en smule tålmodighed.

Instruktioner

•Få en 5-gallon spand---normalt du kan samle dem op for spørger fra restauranter og bagerier, hvor de bruges til at holde pickles eller glasur. Vask og skyl det til at slippe af med salt eller sukker restkoncentrationer, der kan påvirke dine planter.

•Drill en masse huller langs kanten af spanden, at tillade luft at komme ind og overskydende vand til at flyde ud. Organisk materiale har brug for ilt og fugt at nedbrydes ordentligt, men du ønsker ikke for lidt af en eller for meget af den anden. Du ønsker heller ikke snavs at udøse overalt, så ophold med en lille borehoved---omkring 1/4 tommer er god.

•Layer organisk materiale i spanden---starter med små brudt kviste at gøre rum for luft til at bevæge sig gennem. Du kan tilføje de fleste noget bortset fra animalske produkter, men det er bedst at alternative frisk vegetabilsk materiale som græsset, plante udklip eller vegetabilske rester med tørre blade, halm eller andre "brun" ting, at holde fugt niveauer ideel. Ifølge The Joy af kompost, "det mest almindelige problem er når der er ikke nok 'brune' materiale og kompost ikke få luft den har brug for og anaerob (uden ilt) betingelser udvikle. Dette skaber en virkelig ildelugtende (ammoniak-lignende) goo bunke."

•Sprinkle en håndfuld af almindelig snavs (ikke sterile pottemuld---du vil mikroorganismer i jorden til podes din kompost og få det begyndte at nedbryde det organiske stof i der) på hvert lag som du sætter det i. Om halvvejs gennem, tilføje et par drys af vand. Du ønsker ikke meget vand---bedre for tør end for vådt.

•Indstil din spand i en varm, solrig plads til at få den i gang siden varme hjælper med at nedbryde ting hurtigere. Lad det blive for varmt, ikke selv, eller du vil dræbe mikroorganismer, der er i der arbejder for dig.

•Shake det op eller rulle det rundt en gang i et stykke tid at vende og lufte indholdet. I ca. 2 måneder, skal du have nogle fine snavs til at arbejde med.

Tips & advarsler

  • Placer spand med huller i det inden i en anden, solid spand til at forhindre snavs eller fugt breder ud af huller. Du vil stadig nødt til at bore to huller i den anden spand---højt nok til at forhindre lækager---for at give mulighed for luft flow.
  • Før du tilføjer ingredienserne, spray spand med sort, plastik maling til støtte i opvarmning.
  • Gøre flere kompost spande så kan du altid have en tilgængelig for friske køkken scraps, mens andre er i forskellige stadier af nedbrydning. Rotere dem som du bruge kompost.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com