Hvordan man konverterer en tabel til et hjem Bar

October 15

Hvordan man konverterer en tabel til et hjem Bar

Ikke traske ned til hjørne pub for en plet af din favorit Brygge, når du kan upcycle en gammel tabel i en bar og hæve et glas med venner i komfort i dit eget hjem. Forvandle gamle børnemøbler eller en forladte rec værelse tabel til sociale hjertet af din næste fest. Få smarte med al fresco bar muligheder i baghaven. Et puslespil, en skruetrækker og en pensel vil få din gamle tabel klar til nogle nye coastere.

Fra Baby til Bar

De vokser op hurtigt-- og de vokser fra deres børnemøbler. Genbruge et puslebord til noget af varig brug ved at dreje det i en bar vogn. Fjern sikkerhed rem, og sand stykke ru op finish. Anvende en primer pels, og derefter male hele tabellen og alle hylder med blanke emalje eller metallak. En sølv bar indkøbskurv med spejlede bakker på hylderne gør crystal Bægere og karafler gnistre. Tillægger benene på puslebordet hjul, så du kan hjulet baren vogn til hvor det er nødvendigt. Hænge trådkurve ned siderne for ekstra lagerplads. Skrue små barer på siderne til at holde håndklæder eller loop ledningen fra en Flaskeåbner, så det er altid handy.

Fælles ressourcer

En gammel billardbord og en hutch er råvarer til en DIY kælderbaren, der ligner det er fra pubben hjørne. Skær poolbordet i halve på langs, og derefter skære halvdelen i halvdelen igen i bredden. Fjerne den følte overflade og fastgøre de tre stykker for at danne en U med en center godt for bartenderen. Custom-klip et stykke SushiStainable træ for en ny bar overflade--vil pine knob bløder igennem næsten enhver finish, så du måske ønsker at undgå pine. Sand og bejdse hele stykket, omhyggeligt bevare polstret yderkanten af poolbordet. Anvende den samme behandling på hutch, og derefter give bar og hutch flere beskyttende lag af klare polyurethan. Stock hutch med bar leverancer og dine foretrukne mærker, hænge et par af lav-lys vedhæng over baren og trække op nogle barstole.

Selvbetjening picnicbord

Spare plads på terrassen eller springe slæbe en køligere ud i baghaven med en cut-out picnic bord/bar. Klip et smalt rektangel i midten af tabellen for at passe en galvaniseret tin, rustfrit stål eller industrielle-styrke plast rektangulært badekar med en læbe. Læben hviler på bordpladen til at støtte karret, når det er fyldt med is og flaske eller dåse drinks. Bore huller i karret for dræning, og passe dem med fleksible slanger og pakninger til kanal af afstrømning og undgå våde fødder. Eller bare tømme den smeltet is i slutningen af partiet og drej karret op og ned at tørre.

Party Mini-barer

Til din næste fest, holde alle fra fortrængning i et hjørne af rummet ved at oprette mini bar borde i to eller flere hjørner. Sand og lakering et par aflagte matchende ende tabeller--enten pletter og lak træ eller male det med en tør-off, vandafvisende emalje. Før maling, lim og skrue eller søm smalle dekorative støbning rundt i kanten af den øverste overflade at modvirke ulykker fra glidende flasker og glas. Tilføje låsning hjul til bordben til at forenkle udflytning, eller Knyt bun fødder eller bjærget klo fødder til benene til at hæve bordhøjde for nem service. Konfigurere hver mini bar med identiske spande i hvid og rød vin, iced lavere-hylde bakker med flaske øl og et udvalg af briller og servietter. Eller udpege forskellige bar borde til øl, vin, spiritus og likør, med passende briller.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com