Hvordan man korrekt brug sten i stedet for græs i en græsplæne

August 26

Græs græsplæner kan være attraktivt, men vedligeholdelse er ofte en udfordring for boligejere med lidt tid eller havearbejde færdigheder. Heldigvis der findes alternative jorden dækker for græsplæne områder, der er mindre tidskrævende, såsom sten. Sten giver flere fordele for boligejer. Når det bruges som barkflis, det beskytter jorden og forhindrer ukrudt i at vokse. Dekorative sten i plæneområdet kan også supplere en hjem og øge dens værdi.

Instruktioner

•Klart område med græs, sod, ukrudt og snavs med haveredskaber, River og skovle. Niveau i jorden, således at der er ingen mounds eller bakker og fylde alle hullerne med mere jord. Behandle jorden med pre emergent herbicid at forhindre væksten af ukrudt.

•Unroll geotekstil stof over jorden, startende fra den ene ende af plæneområdet og arbejde din vej på tværs. Skåret i stoffet med en saks, når du kommer til anden enden. Hvis arbejdsområdet er bredere end geotekstil stof så lå strimler af stof, indtil det er dækket. Lad strimler overlapper med mindst 3 inches. Sikre de overlappende områder med anker stifter.

•Spread flere inches af sten på geotekstil stof. Sikre, at stenen i ensartet dybde over hele området. Ifølge Cornell University udvidelse, ujævne steder er modtagelige for ukrudt og forlade Jorden ubeskyttet.

Tips & advarsler

  • Sten øge temperaturen i jorden og blænding fra sollys.
  • Brug ikke kalksten, hvis du vil have syre-elskende planter i nærheden. Kalksten vil øge pH indholdet af omgivende jord.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com