Hvordan man korrekt starter en Veggie haven fra bunden

July 25

Hvordan man korrekt starter en Veggie haven fra bunden

Dyrke grøntsager i din egen baghave vil spare penge på din købmandsvarer bill, men der er mange andre fordele. Disse omfatter tilfredsstillelsen at se planterne udvikle, evnen til at vokse hard to find sorter og umiddelbar adgang til fersk-plukket grøntsager du kan spise ret off vin eller bruge i dine livretter. Før du så nogensinde din første frø, tag sig tid til korrekt planlægger haven for at sikre en bountiful høst.

Instruktioner

•Find et sted at starte din have, der er træer, buske og alle strukturer, som ville blokere sollyset. Vælge et område med fuld sollys og rig, løs, veldrænet jord. Vælg en haven websted, der er plan og begge i nærheden af dit hus og en vandforsyning. Jo mere praktisk det er til dit hus, jo mere sandsynligt du vil vedligeholde haven regelmæssigt.

•Kontrollér en liste over de veggies, du gerne vil dyrke i haven, der omfatter antallet af planter, plantning datoer, dage til høst og afstanden krav af hver. Hvis dette er din første have, er det bedre at planlægge en lille have, så du ikke bliver oversvømmet med vedligeholdelse. Komme i kontakt med en haven center eller udvidelse office til at finde ud af, hvilke specifikke grøntsager vokser bedst i dit område.

•Opret en tegning over have og mark placeringen af veggies du har valgt på det. Give plads til at få adgang til alle rækker og placere taller grøntsager på den yderste nordlige kant til forhindre skygger andre planter. Liste over de mindste grøntsager på den sydlige side og gøre opmærksom på eventuelle understøtter behov.

•Klart haven område af alle blade så snart du kan arbejde i jorden i foråret. Bruger håndværktøj eller en mekaniseret rorpinden til at bryde op af jorden.

•ENRICH jord med en 3-tommer lag af organisk materiale, som kompost og gødning. Bland det organiske stof i top 6 inches af jord og derefter rake niveauet område. Installere nogen understøtter kræves i de udpegede steder.

•Hent grøntsagsfrø eller transplantation fra en pålidelig kilde, såsom en børnehave, haven center eller online butik med et troværdigt omdømme. Lægge en dæmper på jorden og derefter plante frø på afstand og dybde anbefales på pakkerne. Grave huller samme dybden af beholdere for veggie transplantationer og derefter nyde plante hver klogt i at løse dem på plads.

Tips & advarsler

  • Test din jord på en county udvidelse kontor for at finde ud af de nøjagtige næringsstoffer mangler. Ændre jorden med specifikke anbefalede organisk materiale eller gødning til at justere. Hvis du vælger ikke at teste jorden, ændre jorden med en afbalanceret gødning, som 13-13-13 eller lignende.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com