Hvordan man korrekt sted en område tæppe

April 28

Hvordan man korrekt sted en område tæppe

Nogle gange er alt det tager for at indrette et værelse til at tilføje en farverig eller mønstrede område tæppe at pumpe op interesse i dit hjem. Der er hundredvis af tusindvis af designs, hvilket gør det lidt overvældende, når du vælger et område tæppe til din stue, soveværelse eller køkken. Også, når du får den perfekte tæppe, det skal placeres i en måde at fladere rummet i stedet for at overvælde den. Placer dit tæppe i området korrekt i dit hjem for såvel praktiske som visuel interesse.

Instruktioner

•Indstil hvis hjørner af tæppet kunne være en muligt tur fare i området du har valgt. Et tæppe på toppen af en flyvning af trappen bliver for eksempel kunne en tur fare.

•Vælg en 4-mund 6-fods eller 6-foot ved 9-foot område tæppe hvis du ønsker at placere tæppe under et sofabord. Den hele sofabord bør passe på tæppet.

•Sæt en overdimensioneret område tæppe midt på gulvet hvis du ønsker at holde fra at gå på et koldt, hårdt gulv. For overdimensionerede tæpper, efterlade en gangbro langs kanten af rummet, og Anbring møbler på toppen af tæppet i midten af rummet. Det er acceptabelt, at kun de forreste ben af sofaer på tæppe; for stole bør alle fire ben på tæppet.

•Sæt et tæppe mindst 8 fod bred i midten af rummet, hvis du ønsker tæppet placeret under spisebordet. Tæppet skal være stor nok til, at når stolene er trukket ud, alle fire ben er stadig på tæppet. Hvis din spisestue er meget stort, et større tæppe kan være nødvendigt for balance. World ordet dækker Association anbefaler måling din tabel og tilføje 4 fødder til hver side.

•Sæt et område tæppet under din seng og sengelamper hvis du ønsker tæppet i dit soveværelse. Tæppet skal være omkring 18 inches forbi kanten af en queen - eller kingsize - store seng. Hvis du har mere end én tæppe og de er mindre, skal du placere et tæppe ved foden af din seng og en i opholdsområdet på dit soveværelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com