Hvordan man kreativt sætte billeder på din væg uden brug af rammer

April 27

Hvordan man kreativt sætte billeder på din væg uden brug af rammer

Du har sikkert snesevis af billeder, som du ville elske at vise omkring dit hjem, men billedrammer kan være dyrt, og der kan muligvis ikke finde en stil, der passer til din indretning. Rammer er også udelukket, hvis du ikke har nok plads til dem på dine vægge. Heldigvis behøver du ikke billedrammer at hænge dine yndlingsfotos på væggen. Flere kreative hængende metoder bruge billige materialer, såsom bulldog klip, kridt bestyrelser og endda tøj bøjler.

Instruktioner

Hæng en cork vise bestyrelsen på væggen og bruge klart stifter til at fastgøre dine billeder til det. En sort tavle kan også lave en dramatisk baggrund. At sikre dine billeder til en tavle, bruger klar tape. Hvis tavlen er magnetisk, holde magneter på bagsiden af billeder og derefter holde billederne på tavlen.

•Tape eller lim billederne til et stykke snor. Binde ende af snoren til bunden af en dekorativ bøjle. Hænge billedet bøjlen, hvor som helst du ønsker at vise billeder.

•Sæt din billeder mellem en robust skum ark og en tyk plastfolie. Brug hjørne clips til at sikre de to plader sammen. For at vise billedet ark, søm det til en væg eller placere den på en høj hylde.

•Hold et billede mod væggen og Bemærk placeringen af dets hjørner. Nail to eller fire bulldog klip ind i væggen, hvor du vil placere billedet. Brug klip til at sikre billede på væggen.

Tips & advarsler

  • Hvis du leje din bolig, få tilladelse fra ejeren eller udlejer før sømning billeder på væggene.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com