Hvordan man krog op elektricitet til 2 udendørs lys

November 27

Du kan belyse natten ved at forbinde elektricitet til to udendørs lys i din værftet. Ved hjælp af solpaneler og 12-volt batterier kan du tilslutte dem til at bruge vedvarende energi og ikke tilføje en skilling til din magt regningen. Med vedvarende energi belysning ikke kun du spare penge, men du også hjælpe elsker dit kulstof-fodaftryk. At have udendørs lys vil tillade dig at bruge lys når uden for grill eller underholdende efter mørkets frembrud i din værftet.

Instruktioner

•Dig to 2-mund-dybe huller med post hul gravemaskiner. Bruge målebåndet for at sikre at hullerne er 2 fod dybt.

•Erect en 8-foot-tall 4 x 4 post i hvert hul. Derefter røre den konkrete blanding med vand i spanden, indtil det er temmelig tyk i konsistensen. Hæld den konkrete blanding i hullet omkring indlæg til permanent fastsætte dem i jorden. Stillinger nu står 6 fod høje.

•Fit 12-volt batterier i vandtæt batteri kasser og wire dem til brug. Tilslut derefter de positive og negative ledninger på solpaneler til de positive og negative indlæg inde i batteri kasser.

Hæng 5-watt solar paneler på den ene side af de 4 x 4 stillinger. Gøre dette af boring 2-tommer skruer gennem solpaneler skruehuller og i 4 x 4 indlæg. Dette vil placere solpaneler til at indsamle solenergi i løbet af dagen.

•Tilslut 12 volt spot lyser ind i cigarettænderen beholdere af batteri kasser. Derefter fastgøre de 12 volt spot lys på 4 x 4 indlæg ved hjælp af boret for at skrue i de 2-tommer skruer gennem skruehullerne på spot lys og derefter ind i 4 x 4 indlæg. Lysene er færdig på dette punkt, og efter 24 timer at oplade batterierne lysene er klar til brug.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig når du arbejder med elektricitet for at forebygge personskader.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com