Hvordan man lægge et skur fundament for Cement

August 17

Hvis du mangler plads i dit hjem, eller have fyldt op hvad du allerede har, kan et skur være en meget nyttig struktur. Desværre, professionelle bygherrer kan opkræve en masse penge for simple opgaver såsom hælde en cement slab og samle en præfabrikerede lagerbygning. Begge disse er opgaver, du kan færdiggøre dig selv, at skabe præcis hvad du vil og spare dig selv en masse bekostning. Det første skridt i hælde en slab for din stald er ved at opbygge et fundament pour ramme, der vil holde cementen.

Instruktioner

•Decide hvor længe og bredt du ønsker dit skur slab fundament skal være, derefter købe passende størrelse boards at bygge pour ramme.

•Fjern alle strukturer, udendørs møbler, trash, træer, planter og andre elementer fra det område, hvor du vil hælde slab. Fjerne enhver græs, forlader nøgne jord for slab.

•Lay, en af dine lange brædder flad, med en af dens brede sider vender mod dig. Mark 1 fod i fra hver ende af brættet, ved hjælp af et målebånd og blyant. Gentag dette med den anden lang bord.

•Anbring et kortere board med en af sine mindre kanter kører længderetningen mod den første blyant mærke du gjorde på den første lange bestyrelse. Klemme disse to brædder sammen. Placere dem hvor du ønsker den udfyldte ramme for din foundation til at være placeret. Klemme den anden kortere board til længere bestyrelsen som du gjorde først.

•Hammer tre til fire negle i en lige linje gennem bagsiden af bestyrelsens længere ind i kanterne af de kortere bestyrelser. Frigive klemmerne.

•Drej den resterende lange bord op på sin lange kant med blyant mærker vendt mod den tre-sidet ramme. Markere hver blyant mod slutningen kant af den tilsvarende korte bord og klemme det lange bord på plads. Søm de tre bestyrelser sammen, derefter fjerne klemmerne. Du har nu en rektangulær ramme.

•Stabilize ramme så det ikke vil flytte som du hælder din cement. Placere en stop pin hver 2 fødder, stramt mod ydersiden kanten af rammen. Blot skubbe benene i jorden med hånden, derefter bruge en hammer til at synke dem yderligere, cirka halvvejs ned i jorden.

•Når en håndsav, så off toppen af benene, så de er selv med toppen af rammen. Ikke blot hammer hver pin selv med rammen. de vil ikke være så stærk og vil være vanskeligt at fjerne senere.

•Brug din skovl til at grave en tunnel så bred som spade rundt inde omkredsen af pour ramme. Gøre tunnelen ca 4 inches dyb. Dette vil gøre din hærde stærkere og hjælpe med at holde cement inde i rammen.

•Spray jorden inde i rammen med vand fra din haveslange. Pack jord ned stramt, ved hjælp af en lang-håndteres tamp, for at gøre hæld området niveau. Det er nu klar til din konkrete pour.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com