Hvordan man lægge et trægulv Over beton

March 27

Trægulve er normalt naglet eller hæftes ned, men under nogle omstændigheder, der ikke er muligt. Hvis du prøver at lægge et trægulv over beton, for eksempel, er lim den eneste farbare vej til at fastgøre det. Træ gulvbrædder til lim-down installation funktion på samme måde som naglet ned gulve, med tungen & groove kanter, holde sammen på skrå brædderne. Det betyder imidlertid ikke bestyrelser er udskiftelige. Sørg for de gulvbrædder du bruger angive de er beregnet til lim-down installation.

Instruktioner

•Spread gulv selvklæbende langs kanten af den sal, hvor du vil starte gulvbelægning, ved hjælp af din indskåret murske. Start langs en væg, som ikke indeholder døren. Fordelt klæbemiddel langs hele længden af gulvet, så det kommer ca 2 fødder ud fra væggen.

•Indstil først manipuleret træ gulvbræt i den ene ende af gulvet, i limen, så den rillede kant vender ud mod væggen. Sætte afstandsstykker mellem gulvbræt og væggen for at skabe en tynd plads der (omkring 3/8 tommer), der tillader træet at udvide.

•Fit anden bestyrelsen ud i slutningen af den første, låse dem sammen ved de tunge & groove fittings i enderne. Gentag og fortsætte, at sætte afstandsstykker mellem brættet og væggen som du gør, foring dem alle op mod udgangspunktet væggen med afstandsstykker holde dem ud.

•Klippe den sidste bord i rækken med din gering så til at passe i slutningen af rækken.

•Indstil den anden række af brædder sammen med den første, forbinder boards langs de lange kanter. Arrangere bestyrelserne, så enderne ikke line op mellem rækkerne. Cut den sidste bestyrelsen efter behov.

•Følg den samme fremgangsmåde til at lægge hver række. Arbejde dig vej på tværs af gulvet række for række, lægge mere lim efter behov. Holde brædderne i forskudt formation, skære enderne efter behov.

•Work din måde på tværs af lokalet, indtil du løber tør for plads til at arbejde ved langt væggen. Forlade lokalet (uden at træde på gulvet) og lad det sat natten over.

•Lay de sidste få rækker den næste dag. Bruge en tabel saw til længde-snit i bestyrelserne for den endelige række til at passe ved siden af væggen med 3/8 tomme plads der. Hullerne vil være skjult af gulvet trim.

Tips & advarsler

  • Betonen skal være meget ren, flade og tør, før du starter. Hvis der er revner eller dips i overfladen, fylde dem med mørtel eller gulvet leveler. Hvis der er tilbagevendende fugt, ikke lægge trægulvet, indtil du har behandlet problemet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com