Hvordan man lægge keramiske fliser i dit køkken

January 23

Hvordan man lægge keramiske fliser i dit køkken

Keramiske fliser er en fantastisk måde at forbedre udseendet af dit køkken. Det er fremstillet i en bred vifte af størrelser, former og farver, så du kan få virkelig kreative med din flise design. Flise Centre er en god kilde til idéer til hvad flise til at bruge og i hvilke mønstre. De har ofte, prøver fastlagt sammen med accent fliser til at demonstrere, hvad der kan gøres med en særlig flise gruppering. Hjem forbedring Centre også bære keramiske fliser, men i et mere begrænset udvalg.

Instruktioner

•Find midt i køkkenet. Hvis dit køkken ikke har et perfekt sted at betragtes som centrum, skal du vælge den mest synlige del af dit køkken til at starte din flise. Flise skal være så tæt på centrum som muligt at skabe visuelle appel og også holde dig fra at have alle de skære fliser på den ene side af rummet.

•Indstil en tile på din bestemt midtpunkt. Anvende lim på gulvet, hvor flisen vil blive placeret. Skub flisen fast i limen. Tørre op eventuelle overskydende lim med en våd svamp.

•Sæt de første to rækker af fliser, en lodret fra midtpunktet og ét horisontalt. Tryk på hver flise fast i limen. Brug afstandsklodser for at holde fliserne lige og jævnt fordelt. Fortsat lægge alle fliserne indtil du når til kanten af rummet.

•Measure og skære fliser til kanten af rummet. Forlade nok plads til injektionsmørtel, når du måler din kant fliser. Anvende lim til jorden, hvis der er plads, eller direkte til ryggen af fliserne, og skubbe dem på plads. Gøre det muligt klæbende til tørre natten over.

•Mix injektionsmørtel. Når blandet, bør fuger være sammenhæng i tyk tandpasta. Sprede injektionsmørtel ved hjælp af en injektionsmørtel float, og sørg for at komme helt ned mellem fliser, med ingen huller. Aftørre overskydende injektionsmørtel med en våd svamp. Tillad injektionsmørtel til tørre i 48 timer.

•Seal injektionsmørtel med cementmørtel sealer. Nogle fangere anvendes med en pensel, mens andre kommer pakket med en speciel applikator. Følg producentens anbefalinger for anvendelse. Lad sealer tørre i 24 timer før at tillade trafik i dit køkken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com