Hvordan man lægge keramiske fliser på en ujævn Cement gulv

June 10

Hvordan man lægge keramiske fliser på en ujævn Cement gulv

Det vigtigste når om enhver flisegulv er, at gulvet skal være flad. Hvis det ikke, når en person trin på fliserne, vil de knække. Derfor skal en ujævn cement gulv gøres, fladt fra ende til ende og side til side før du begynder installationen. En ujævn cement gulv skal være præ prepped at gøre det fladt.

Instruktioner

•Lay en metal staight kant anbringes vandret på cement gulvet og check for niveau. Køre det hen over hele overfladen mærkning lave steder undervejs.

•Pour ud den selvstændig nivellering gulv resurfacer i de lave steder. Dette materiale kan niveau gulve, der er op til fire inches ud af niveau.

•Installer en isolation membran over eventuelle revner i gulvet. Dette er en menneskeskabt membran, der vil buffer gulvfliser fra enhver bevægelser i revner. Planteskovl thinset mørtel på gulvet 18 inches på begge sider af revnen. Skåret en strimmel af membranen, og lægge det over på thinset og tryk på isolation membran ned i mørtel indtil det presser ud langs kanterne. Bruge murske fjer thinset ud på gulvet eller bruge det til at skrabe ud overskydende. Tillad thinset hærde i 24 timer.

•Measure rummet vertikalt og horisontalt med et målebånd og mark off-center i rummet i begge retninger. Bruge en kridtstreg fastgøre retningslinjer på cement gulvet. Planteskovl på thinset i retning, men ikke over dem, hvor de to linier skærer hinanden. Rake riller gennem thinset, ved hjælp af hakket kanten af murske, og sat fliser, bevæger sig ud fra midten af rummet.

Tips & advarsler

  • Overveje at anvende et lag af beton sealer på hele gulvet før du begynder at sætte fliser. Det er en ekstra fugt barriere skal fugt vandrer op gennem beton fra jorden.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com