Hvordan man lægge keramiske fliser på et loft

November 24

Hvordan man lægge keramiske fliser på et loft

Om flise overhead kræver forsigtighed. En stige eller stillads anbefales, når du forsøger at nå loftet. Jo tungere fliser, jo mere sandsynligt er de falder under installationen. Mindre fliser, anbefales som 4-tommer af 4-tommer, til installation som loftplader. De tørre hurtigere og har brug for mindre støtte.

Instruktioner

•Rens og tørre loft overflade, at fjerne enhver resterende olier.

•Vælg det hjørne, hvor du vil starte. Hold en flise i det hjørne, markerer de kanter, der ikke er at røre væggene. Disse mærker vil måle størrelsen af din mastiks ansøgning.

Sidebemærkning: da du er på loftet, du ikke tør sætte fliser, så sørg for du er på "center", hvis du vælger at starte der. Tegne en lige streg (brug en straight edge helst) fra midten af den ene væg til center af den modsatte væg. Gør dette i begge retninger på loftet. Du skal ende op med et X på dit loft, der angiver midten af loftet.

•Spread et tyndt lag af mastiks loftet inde i dine mærker. (Side Bemærk: Hvis du er startet i midten skal du markere en firkant omkring din flise.) Hvis flisen ikke holder, tilføje lidt mere mastiks. Tilføj lidt mastic på bagsiden af din flise samt, for at sikre et godt hold. Mastic generelt kommer færdigblandede.

•Tryk og hold flise på plads. Gøre det samme med den næste flise, og sørg for det er lige med først. Gør linjer vil holde dine fliser lige. Små fliser har generelt vedhæftet faner, således at spacere ikke er nødvendig.

(Side Bemærk: i tilfælde af tunge fliser skal du bygge et stillads-type af støtte til at holde dine fliser på plads. Dette indebærer sædvanligvis en træ planke og en lang stang, der kan stå på gulvet og nå det loft, holder planken ud mod fliserne indtil de tørre. Denne proces vil udvide projektet, så du kan kun tørre små portioner af loftet ad gangen ved hjælp af denne "holde på plads" teknik. Med større fliser skal du også bruge 3/16th-inch afstandsstykker.)

•Dampen en svamp med koldt vand til at rense ud fliserne, som du går. Hvis mastiks tørrer skal du en spartel til omhyggeligt rent flisen. Hvis dette sker, være omhyggelig med ikke at ridse overfladen af flisen. Det er bare god praksis at rengøre som du går.

•Lay fliser side om side, række efter række indtil du dækker loftet.

•Timeren modsatte vægge, hvis flisen er for stor til at passe, vil du nødt til at måle hvor meget for at skære væk fra flisen. Bruge en våd sav til at skære fliser før montering dem på plads jævnt mod væggene.

•Tillad fliser til tørre natten over.

•Applicer fuger mellem fliser næste dag. Brug en fugtig svamp til at rense ned i fugerne, som du går.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com