Hvordan man lægge trægulv i en entre

August 31

Du kan installere din egen trægulv i din entre til en elegant og indbydende look. Trægulve er også allergivenlige og lettere at rengøre end carpet og kommer i en række farver, der bedst matcher dit interiør dekorationer. Installationsprocessen er også enkel nok for en boligejer at gøre uden professionel hjælp. Når du begynder installationen, kan du gøres på én dag.

Instruktioner

•Skabe hårdttræ Gulvbelægning i gangen og lade det der for to uger. Holde gangen ved samme temperatur vil det være på, når du er færdig med installationen. Det giver træet en chance til at acclimate til dit hjem og strammer riller så du har en mere professionelt udseende er færdig.

•Sweep undergulv af gangen. Fyld en spand med varmt, sæbevand vand og mop gulvet. Gå over det engang mere med et vådt moppe til at skylle det. Lad gulvet lufttørre.

•Køre den en metal niveau hen over gulvet til at finde nogen lave steder. Udfyld nogen steder du finde med gulv nivellering sammensatte. Retninger for at blande sammensat vil variere med mærke, så Læs pakken fuldstændigt før du anvender det til gulvet. Anvende sammensat med en spartel og lad det tørre efter anvisningerne. Når stoffet er tørt, skal du lægge et lag asfalt mættet følte papir på hele gulvet som en beskyttende barriere mellem hårdttræ-planker og undergulvet.

•Åbn den første pakke af hårdttræ planker. Vælg et lang stykke og sætte det mod væggen for enden af gangen med groove side mod væggen. Sætte et søm igennem tungen på både lange og korte side af planken med sømpistol, hver tre inches. Nail negle i en 45 graders vinkel. Du kan også bruge en pneumatisk søm chauffør som fagfolk, som automatisk drev negle i en vinkel.

•Vælg et andet stykke træ tilfældigt fra pakken. Slide tungen af den lange side af den første planke ind i rillen på den lange side af den næste planke. Tryk på siden af den nye planke med gummihammer til at fjerne eventuelle huller mellem de to planker. Søm ned i planken på sine tunger som du gjorde den første planke. Gentag hele bredden af gangen.

•Begin arbejde din vej ned på længden af gangen. Fortsætte med at markere stykker træ tilfældigt. Bruge gummihammer til at trykke de lange og korte sider af en nylagte stykke af plank, så det er flush mod både brædder, det rører. Fortsæt, indtil du har dækket hele gangen med den nye gulvbelægning.

Tips & advarsler

  • Vælg altid den næste planke fra pakken tilfældigt.
  • Bære beskyttelsesbriller, når du håndterer sømpistol.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com