Hvordan man lærer Drywall tekstur programmer & teknikker

August 12

Drywall texturering er beregnet til at give væggene udseende af at være lavet af gips, stuk eller nogle andre mellemstore. Den grundlæggende proces er simpelthen at dække væggene med et stof; men der er mange måder at gøre det, og er ingen mere korrekt end den anden. Hvis du ønsker at lære at anvende tekstur, nødt du bare til at praktisere. Den praktiserende er ikke nødvendigvis ment at uddanne dig til tekstur på en bestemt måde, men få dig til at gøre uanset hvilken teknik du vælger på en ensartet måde.

Instruktioner

•Dæk en væg med plastfolie til at holde din praksis tiden fra at skabe en rod på væggene.

•Indstil op affaldstræ, krydsfiner eller unødvendige dele af drywall materiale mod væggen.

•DIP en 4-tommer murske i drywall sammensatte og sprede det på en del af en bestyrelse. Det vigtigste mål med denne type af texturering er at skabe tynde og tykke områder. Som du spredt sammensat på væggen, Tryk ned på murske. Tryk på sværere som du trække murske over overfladen, så materialet bliver tyndere. Dyp murske tilbage i sammensat og gentage processen. Krydse de forskellige streger over hinanden i en kryds og tværs eller tilfældige mønster for at gøre det mere interessant.

•Thin materiale med vand, indtil det er sammenhængen i en tyk milkshake eller Pandekage dej. Brug en boremaskine mixer til at røre sammensat. En tyndere materiale er mere alsidige og kan bruges til flere forskellige teknikker.

•DIP en paint roller i en skuffe fuld af den blandede materiale og rulle det på træets overflade for en mildt ujævn overflade.

•Fyld en maling sprøjte med materialet og justere dysen til en bøde-tåge spray. Spray en del af bestyrelsen fuldt ud med et tyndt lag. Placere en lang børste på det sprøjtede sammensatte og rotere det i en cirkel. Denne metode udgør en ridged cirkelmønster på overfladen. Du kan gentage dette over en væg til et dejligt færdige gips look.

•Spray materiale på brættet for at skabe en spættede look. Du ønsker ikke at coat overfladen fuldt ud eller har for lidt dække overfladen. Hvis du ser kun et par pletter i en kvadrattomme område, har du ikke dækket bord nok. På den anden side, hvis du ser mere sammensatte i bestyrelsen end du gør bestyrelsen selv, sprøjtet så du for meget. Denne tekstur kan bruges alene, eller når du øve en sprøjte teknik, kan du prøve at tromle det.

•Scrape en lang murske over det sprøjtes på sammensatte at gøre et knockdown teknik. Træk værktøjet på tværs af sammensat let så at du ikke tager off alt materiale. Du ønsker blot at tromle ned toppene.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com