Hvordan man lærer kanalsystem Fittings

January 10

Lære om kanalsystem er en fantastisk måde at uddanne dig selv om luftkonditioneringsanlæg, hvad enten det er for din egen remodeling projekt eller til at starte en karriere som en VVS-tekniker. Mange hjem forbedring butikker tilbyder gratis eller betalt klasser, at lærer grundlæggende i hjem kanalsystem, hvor de vil også berøre kanalsystem fittings som led i deres undervisningsplan. Der er også dedikeret HVAC handelsskoler, der tilbyder uddannelser og enkelte klasser.

Instruktioner

•Ansigt på din lokale hardware eller hjem forbedring butik, som Home Depot eller Lowes. Spørg på deres service counter om deres aircondition klasser og kanalsystem specifikke workshops. Kundeservicemedarbejdere vil være mere end glade for at uddanne dig om deres klasser og workshop tilbud. Hvis du antyder, at du overvejer at købe fra deres butik kan de endda give afkald på uanset nominelle gebyr der er for klassen. Spørg dine venner og naboer, hvis de har taget disse klasser og hvad de syntes om dem.

Kortindgangsdør din lokale handel skoler og spørge, om de har enkelte klasser på kanalsystem montering eller hvis det er muligt for dig at sidde på en klasse. De fleste handelsskoler tilbyder både individuel undervisning og uddannelser. Hvis du er interesseret i at blive en VVS-tekniker, så er det bedst at gå til en hel grad eller certifikat program, da det vil give den mest komplette uddannelse.

•Ansigt til klasse tidligt og sæt din blyant og Notesblok. Tage rigelige notater om lektionen og vær ikke bange for at spørge læreren, hvis du har spørgsmål. Du betaler for det, så du har ret til at få dine penge værd fra oplevelsen. Skitsere designs og ideer, der er illustreret i klassen, som ord ikke fuldt indkapsle, hvad en simpel billede kan formidle. Tage ned navnene på alle større mærker, at læreren nævner som de også er nyttige informationskilder.

Kortindgangsdør de store producenter af kanalsystem fittings og spørge om nogen pamfletter eller instruktions materiale de har. Hvis du ejer en virksomhed så nævne, at din virksomhed kan være interesseret i en stor ordre. De fleste virksomheder vil være mere end glade for at give deres materialer gratis til enhver potentielle kunder men vil gå den ekstra mil, hvis de tror, du vil gøre en stor ordre.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com