Hvordan man laver afslappet romerske nuancer

December 15

Hvordan man laver afslappet romerske nuancer

Afslappet romerske nuancer er også kendt som bløde nuancer eller London nuancer og kan gøres nemt med et par enkle trin. Disse nuancer supplere mindre vinduer, mindre end 48-inches lang, men kan bruges på tværs af en række vinduer for større effekt. Gør romerske nuancer indebærer en lille mængde af syning, pisk syninger og en mindre mængde af hardware. Du kan oprette romerske nuancer til din windows i under en time, hvis du har materialer på hånden.

Instruktioner

•Sæt 1 af 1 bord, der er så bred som dit vindue med vedhæftet fil skruerne på toppen af din vinduesrammen, uanset hvor du planlægger at vedhæfte din romerske skygge.

•Klippe to stykker stof en tomme større end dit vindue åbner i både højde og bredde. Dette vil give mulighed for din sømme. Et stykke stof er din romerske skygge liner og kan være den samme som din front stof, eller andet, men vægten skal være den samme for begge stykker.

•PIN to stykker stof sammen med fronter står sammen. Skub i den vægtede træ strip, skåret to inches mindre end bredden af dit vindue, mellem de to stykker i bunden af din skygge. Dette vil sikre, at den romerske skygge falder korrekt når du slipper den.

•SEW omkring alle sider af din skygge, forlader en fem tommer åbning, så du kan slå skyggen til højre side. Trække stof gennem åbningen, indtil højre side viser. Sy åbningen og pisk stitch træ strimlen på plads. Jern i skyggen, således at kanterne er sprød.

•Sæt en stribe af Selvklæbende Velcro på tværs af toppen af skyggen. Dette er, hvordan du vil hænge den på 1 af 1-plade.

•Mark to kridt linjer omkring fire inches fra hver af sidekanterne af skyggen kører længden af skyggen. Vedhæfte ringe hver 5 inches langs længden af begge linjer. Sørg for din ringe er jævnt matches på begge sider. Du kan også købe strimler af ringe klar til at vedhæfte fra din lokale Stofbutik. Fastgør skruen øjne til 1 af 1 bestyrelsen præcis overensstemmelse med ringe på din skygge.

•Klippe to stykker af ledningen to gange længden af din romerske skygge. Binde hvert stykke ledning til bunden-ringe. Tråd ledningen op gennem de resterende ringe på den romerske skygge og skrue øjne på 1 af 1-bord. Bringe en af snorene gennem begge øjne, så din snore hænger sammen. Binde enderne af ledningen sammen og sikre dem til side af vinduet.

Tips & advarsler

  • Tungere stoffer virker bedst for afslappet romerske nuancer.
  • Holde ledninger uden for barnets rækkevidde.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com