Hvordan man laver antikke romerske beton

December 21

Fremstilling og anvendelse af beton var kernen i de fleste store romerske arkitektoniske resultater. Denne solide, men let at bruge byggemateriale oprettet fra akvædukter til de romerske bade, strukturer, der varede århundreder på tværs af længde og bredde af den antikke verden. Den formel og struktur af romerske beton er blevet overleveret gennem årene, og er så simpelt at gøre i dag som det var mere end et årtusinde siden.

Instruktioner

•Opret en batch af brændt kalk ved opvarmning ren hvid kalksten i en ovn. Opvarmning af kalksten vil skabe en kemisk reaktion, leecher off nogle af carbon og ilt i stenen og efterlod brændt kalk. Jo tættere på hvid kalksten er, jo større dens renhed, som urenheder vil vises som mørke pletter i stenen.

•Sæt brændt kalk i vandet. Vent, mens brændt kalk gennemgår en anden kemisk reaktion og producerer en hvid pasta, kendt som hydratkalk.

•Mix hydratkalk med rent sand til at skabe et morter. Til beton, der vil blive udsat våde betingelser, brug pozzolana, som er en vulkansk aske fundet i de vulkanske områder i Italien, som omkring Vesuv eller Napoli. Du kan efterligne pozzolana ved pulverisering clay keramik og varme den resulterende støv til en temperatur lige under smeltepunktet. Den resulterende mørtel skal være svarende til et nul-nedturen mørtel, tykke og i stand til at holde sin form, når den placeres på en overflade.

•Tilføj små sten til blandingen for at styrke de konkrete, blande den endelige beton produkt med en hakke til at helt omfatte stenene.

•Pour beton på plads, stampemaskiner beton med en træ tool for at sikre den nul-nedturen blanding helt fylder formen du placerer det i.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com