Hvordan man laver Antiquing maling vask

December 14

Hvordan man laver Antiquing maling vask

Maling finish, der gør møbler ser antikke er et almindeligt anvendte teknik. De fleste maling butikker vil have gangene dedikeret til glasurer, pletter og mælk maling, der anvendes i antik. Som et supplement til maleriet indebærer antik en fornuftig anvendelse af sandpapir, slibning væk bits af den nye topcoat at udsætte det nøgne træ eller basecoat nedenunder. Mange mennesker også gerne tilføje dings og buler til møbler med en hammer, kæde eller en skruetrækker.

Instruktioner

•Rengør varen du maler med en våd klud til at fjerne snavs og olier.

•Paint en basecoat. Denne pels vil vise gennem den nødlidende topcoat. Lad malingen tørre. Sand bits af maling til nød møbler. Hjørner, kanter og toppe af stol arme er steder, der normalt viser mere slid.

•Paint på den antiquing glasur i sektioner og aftørre med en svamp eller klud til at skabe en striber effekt. Alternativt kan du oprette en vask af én del maling til fire dele vand. Tilsættes mere vand til en tyndere vask, mindre for en milkier vask. Male vask på toppen af de tørre topcoat. Malingen er tyndet af vandet og foregår i striber, med slebet dele viser en mørkere farve.

Tips & advarsler

  • Oliebaseret maling skal fortyndes med en del fortynder i stedet for vand.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com