Hvordan man laver Applique gardiner

November 14

Hvordan man laver Applique gardiner

Når tunge gardiner ikke er den rigtige vindue behandling, kan lettere vægt gardiner opfylde dine behov. Hvis du vil tilpasse dine gardiner, måske tilføje et strejf af sjov måde for et barns værelse eller til en solrig morgenmad krog, bruge en no-sy applique teknik for at indarbejde din originale designideer i din indretning. Traditionelle applique er gjort ved at sy kanter af figurer af stof på en baggrund stof. Smeltesikringer no-sy applique teknikker er hurtig og nem, og du kan bruge dem som stand-alone udvidelser til færdige gardiner eller for at pynte gardiner du gøre dig selv.

Instruktioner

•Purchase dobbelt-stick smeltelig lim, der har peel-off papir på begge sider. Kigge efter den type, der er machine afvaskelige og dry-cleanable.

•Draw eller spore de design, du har valgt på papir på den ene side af den smeltelig. Hvis du bruger simple figurer, såsom blomst, blad og fugl figurer, trække dem freehand eller spore omkring cookie cutters, design, der koordinerer med tapet, eller andre mønstre. Omvendt bogstaver, tal og retningsbestemt designs.

•Klippe smeltelig figurerne fra hinanden med en skarp saks, forlader begge papirer intakt. Efterlade en lille margin omkring kontur; du vil trimme dispositionen præcist senere. Skræl væk den blanke side af papiret, og holde limen smeltelig på bagsiden eller forkerte side af applique stof. Trukket dispositionen skal være synlig på papiret opbakning. Skåret ud stof form efter din tegnede omrids, skære igennem lag af papir, smeltesikringer og stof som en.

•Brug trykt stof motiver som dine applikationer som en alternativ metode. Hvis du har valgt et stof, der er trykt med store motiver--f.eks frøer og insekter til et barns soveværelse--blot skræl væk opbakning papiret fra et ark af det smeltesikringer og Placer den smeltelig over din valgte motiver på den forkerte side af stoffet. Stick den smeltelig til stoffet tilbage, forlader den ene side af papiret i sted, derefter skåret ud applikationer ved hjælp af de udskrevne motiver på højre side af stoffet som guider.

•Arrange applique motiver på højre side af gardiner. Motiv lag består i højre side af din valgte applique stof, smeltelig klæbelag fast til bagsiden af applique stof og papir lag, som dækker bagsiden af den smeltelig. Skalle af papiret og holde motiver på gardiner. Limen kan du flytte motiverne, indtil placeringen er korrekte.

•Jern motiver ind på gardinerne. Limen smeltelig bliver permanent, når det opvarmes ved Strygning.

Tips & advarsler

  • Tilføje en foring til lutter gardiner til at øge personlige oplysninger og give dine gardiner mere krop. Bruge et lag af fiberfyld eller bomuld quilt pladevat mellem gardinet og foring for at øge isolerende værdien af dine gardiner. Quilt lagene sammen, eller bruge store, bundet sting til at holde lagene sammen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com