Hvordan man laver badeværelse vindue gardiner

April 24

Hvordan man laver badeværelse vindue gardiner

Lad ikke et syprojekt gøre dig føle sig intimideret. Uanset om du er syning i hånden eller ved hjælp af en symaskine kan du også gøre gardiner og andre grundlæggende projekter.

Instruktioner

•Først arbejdsplanen er at bruge din målebånd til at måle dit vindue længden og bredden. Ved måling af længden af dit vindue beslutte hvor længe du vil have dine gardiner til at være. Husk at du altid kan forkorte gardiner, hvis føler at de er for lang, men det er vanskeligere at forlænge dem

•Decide hvilken materiale, du gerne vil bruge til din gardin. Tag i betragtning, om folk kan se indersiden af dit vindue. Kan du få en solid eller delvist lutter materiale til beskyttelse af personlige oplysninger. Din materialevalg bør blande eller fremhæve farver i dit badeværelse. Hvis du vil bruge en mørk farve til dine gardiner kan du overveje en delvis stejle materiale som chiffon. Ellers, hvis du vælger en lys farvet materiale derefter bomuld eller hør vil gøre. Calico print design tilbyder en bred vifte af mønstre så godt.

•Sørg for at bruge en tråd farve, der vil blande med den martial. Tråd farven bør ikke trække dit øje til det når placeres mod materialet. Typisk vil du have en split gardin, så du kan tegne dem åbne eller bruge tie backs til at holde dem åbne.

•For at før vask eller ikke at forvask dit materiale. Dette trin er af personlig præference. Jeg foretrækker ikke at forvask. De fleste materiale er pre vaskes for at forhindre svind når vasket derhjemme. Jeg gerne holde den martial sprøde til syning så jeg ikke vasker materialet, indtil det skal vaskes.

•Om du pre vask du materiale eller ikke, du skal jern materialet. Strygning materiale gør sy lige og pæn linjer let.

•Nu lægge dit materiale ud af en flad overflade. Hvis du ikke har store nok tabel derefter bruge gulvet. Brug dine målinger til at måle dit materiale for at opfylde vindue målinger. Forlade en en-inch sømrum til bunden. Forlade en to-tommers sømrummet til siderne af materialet. Nu beslutte, hvis og hvor meget af en flæse, du ønsker på toppen af dit gardiner. Husk, at du bliver nødt til at sy en slot til din gardinstang til at gå igennem. Måle gardinstang. Hvis din stang er en tomme tyk derefter give mulighed for en to-tommers slot. Nu tilføje numrene sammen. Du skal bruge en fjerdedel af en tomme hem, to inches for Flæsekanter (eller din størrelse valg for pjuske) og to inches for stang til at gå igennem. Jeg vil forklare en anden måde at sørge for din stang vil gå gennem slidsen senere.

•Hvis du ikke er helt sikker om det beløb, du vil har brug for på toppen lige tilføje et par inches, når der skæres. Du kan altid skære væk overskydende materiale. Skære dit materiale til din måling størrelser. Fold og halveret panelet forhæng væk. . Nu jern en fjerdedel-tommer hem rundt om alle sider og sy hele vejen rundt.

•Efter du har soemmet materiale en fjerdedel af en tomme hele vejen rundt fold materialet af de to parter omkring en tomme og jern fladt. Nu sy disse sider. Fold op materiale til hem om en inch-og-en halv- og jern. Nu sy på hems.

•Til toppen af gardinerne skal du folde over en større mængde af materiale. Der bør nok foldet over at efterlade to inches (eller dit ønskede beløb for pjuske) og nok til at gøre det muligt for den curtainn stang til at gå. Nu sy en lige linje, hvor slutningen af den foldede materiale linje er. Efter at placere din gardinstang gennem slidsen. Nu finde ud af hvor du vil sy din næste to linje forlader nok materiale i toppen for din flæse og stang til at gå gennem slidsen. Du vil have to syet linjer på toppen af din gardin. Én linje gør det materiale samles når det er på stangen til flæse. Anden linjen kan du placere stangen igennem den.

Tips & advarsler

  • Hvis du har brug for yderligere hjælp med dette projekt, er du velkommen til at skrive til mig og jeg vil sende mere information og faktiske billeder af et gardin-panel, som jeg har lavet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com