Hvordan man laver bambus Armour

March 7

Hvordan man laver bambus Armour

Den stigende popularitet af bambus som en bygning og håndværk materiale gør det en glimrende mulighed for at opbygge en trop af dekorative eller kostume rustning. Du kan drapere denne rustning over en mannequin i fuld kamp kjole, hænge det over en tomme wire kjole model eller bære det i en række forskellige kostume situationer. Arten af bambus gør det nemt at arbejde med og skaber en attraktivt finish med minimal anvendelse af pletten eller fugemasse. Enhver med grundlæggende værktøjer og lidt interesse kan udrette dette projekt, som du kan justere og tilpasse uendeligt.

Instruktioner

•Brug et målebånd til at tage højden og bredden af brystet du gerne model rustning for, om det er din egen, en anden person eller en mannequin. Sørg for målingerne begynde på nakken af halsen, udvide ned langs armhule på begge sider og ender lige under taljen. Overføre disse målinger til en bambus-ark, der er en fjerdedel-tommer tyk.

•Klippe ud af bambus ark, buede form som nødvendig for at bedst passer det organ, som Rustningen er designet til. Sand skære kanterne, indtil de er glatte. Bore huller i toppen af dette board, som er brystskjoldet, direkte hvor rustning ville sidde over nogens kraveben. Holde huller en tomme fra kanten og sætte to huller i hver plet, for i alt fire huller. Bruge en træ borehoved med en diameter på en ottendedel tomme.

•Gentag processen med at oprette en plade med tilbage målinger. Bore huller i de spejlede positioner. Tråd en bambus eller hamp reb gennem et af hullerne på brynje og derefter gennem den tilsvarende hul i bagpladen. Binde de to ender af rebet sammen løst med omkring 6 inches i længden mellem brædderne. Gentag for resten af hullerne. Sæt rustning på modellen og justere reb længde passende ved afbinding og retying knude. Skær overskydende rebet.

•Drill to huller langs hver side af brynje og bagsiden pladerne, 1 tomme fra kanten og nær bunden, hvis det ønskes. Fastgør de to plader sammen med reb i den samme mode at gøre rustning LUN mod modellen.

Tips & advarsler

  • Oprette strap-on arm og lår beskyttere denne samme metode og vedhæfter dem med reb.
  • Tråd skulder og side beskyttelse gennem reb, der går fra front til bag.
  • Pryde nogen af rustning plating med bambus skrog, hvis det ønskes, skåret i halve med huller boret gennem dem til nem fastgørelse.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com