Hvordan man laver Beaded lysekrone nuancer

September 30

Lysekroner kommer i mange forskellige stilarter som supplement til næsten enhver indretning. Mens lysene i en lysekrone kan have glas eller krystal belægninger, har nogle også små lampeskærme, der dækker inventar. Tilføje perler til en lysekrone for en enkel, men udsøgte håndværk projekt. Brug færdige lysekrone nuancer, kan du gøre beaded lysekrone nuancer at tilføje skønhed og farve til dit lampen.

Instruktioner

•Sæt lampeskærme på en flad arbejdsoverflade. Brug skarpe craft kniv til at fjerne stof skygge fra rammen af lampeskærm. Skær forsigtigt at skære pæn og præcise. Kassér lampeskærm materiale. Dette vil efterlade Lampeskærmstel bestående af top og bund med flere lodrette forbindelser.

•Klippe en længde af perle streng, der er omkring fire inches længere end afstanden fra toppen af rammen til bunden. Bindebånd perle til toppen af rammen ved hjælp af en lille dobbelt knude.

•String perler på strengen perle til at fylde rummet mellem de øverste og nederste barer i rammen. Fortsæt med at tilføje perler, indtil de når den nederste bjælke. Bindebånd perle til den nederste bjælke og cut off eventuelle overskydende snor. Dette bør gøre en lodret streng af perler tilsluttet både top og bund barer af skygge rammen.

•Gentag den samme proces til at tilføje så mange lodrette strenge af perler, som du har lyst til hver lysekrone skygge ramme. Den færdige effekt du opnå vil afhænge af hvor mange lodrette strenge af perler, du bruger; Space dem en tomme eller to fra hinanden eller nestle dem stramt side-by-side.

•Sæt den beaded lysekrone nuancer på Lysekronen. Når du tænder for det, vil lys under de beaded nuancer danse gennem perlerne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com