Hvordan man laver Beaded stetoskop ID Tags

September 27

Hvordan man laver Beaded stetoskop ID Tags

I store anlæg, der fokuserer på sundhed pleje, såsom en medicinsk skole eller hospital, vil mange mennesker have stetoskoper. Dette vigtige stykke udstyr spiller en afgørende rolle i diagnosticering af visse lidelser såvel som i rutinemæssig checkups. Stetoskoper er en personlig indretning, med hver læge og sygeplejerske ved hjælp af hendes egen. På grund af deres lignende udseende, kan de være nem at misplace hvis du ikke er forsigtig. At lave en beaded stetoskop ID tag hjælper med at eliminere dette problem ved at give den et personligt udseende.

Instruktioner

•Measure "U" formet område mellem to ørestykket sektionerne. Dette er den placering, hvor stetoskop tags plejer at gå.

•Klippe et stykke af smykker wire til længden af måling plus 2 inches.

•Lay ud af dine perler på bordet foran dig. Placer hver perle i den rækkefølge, du ønsker at gå på wire til at planlægge mønsteret.

•Thread slutningen af en af ledningerne gennem en smykker åbne hop ring. Sørg hop ringen er bred nok til at passe omkring omkredsen af stetoskop slangen. Wrap wiren i en lille løkke og sikkert på plads med en smykker klemme ved at klemme den lukket med tang på det punkt, hvor de to stykker wire mødes.

•Thread perler på tråd omkring dit valg. Når du når anden enden af wiren, danner en løkke omkring en anden åben hop ring og sikre ring til wire med en anden smykker klemme til komplet tag.

•Installer stetoskop ID tag på udstyr ved hjælp af et par smykker tænger til at åbne i slutningen af hver åbne hop ring. Slide åbne jump ringe omkring hver side af bunden af området "U" formet i stetoskopet. Klemme dem lukket med tang, så de forbliver sikkert.

Tips & advarsler

  • I modsætning til id-mærker til bagage, af sikkerhedsmæssige årsager, vælge nogle medicinske fagfolk at kun bruge deres initialer eller fornavn på stetoskop ID-tags i stedet for deres fulde navne.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com