Hvordan man laver Bed plads til en bror & søster til Share

October 9

Hvordan man laver Bed plads til en bror & søster til Share

Hvis dit hjem mangler tilstrækkelig firkantede optagelser for dine børn at hver har et privat værelse, hjælpe din bror og søster sæt lære at sameksistere. Trods opfattelser om det modsatte, kan brødre og søstre trives sammen i et fælles rum så længe de respekterer hinandens grænser og holde smålige uoverensstemmelser til et minimum. Har dine børn sidde sammen og udarbejde en kopi af de "værelse regler." Denne måde, børnene hvad de skal forvente og forstår deres roller i at skabe en harmonisk sovemiljø.

Instruktioner

•Paint væggene en pulserende, kønsneutrale grundfarven, der gør rummet føler livlige og rummelige. Forslagene omfatter kølige farver, der synes at aftage, såsom violet, bleg grøn eller lys blå; undgå varme farver, der synes at nærme sig som orange, gul eller rød. Kæmpe trangen til at male værelset hvide eller tan. Hvis de er gamle nok, skal du bede din søster og bror duo til at enes om en skygge.

•Installer køjesenge i rummet for at rydde tilstrækkelig gulvareal til hver søskende til at studere, spille, slappe af og engagere sig i andre alderssvarende aktiviteter. Har børnene dekorere deres køjer med farver og tilbehør, der afspejler deres individuelle smag. Selv om farverne kan variere, skal du vælge supplerende nuancer og mønstre til at oprette en samlet indretning i hele lokalet. Hvis din bror og søster sæt ikke ønsker køjesenge, oprettet to enkeltsenge. Sætte hver seng på sin egen personlige "ø" med individuelle område tæpper; holde en reol, stort stykke af kunst, spejl, natbord eller vindue mellem de to senge, til visuelt adskiller deres seng rum.

• Giv hver barn en hylde eller tabellen nær deres egen seng til at definere deres plads og gemme personlige ejendele. Hvis du ikke har rum til separat hylder eller tabeller, installere en bogreol og give børnene hylderne i deres egen, samt en hylde for gensidig ejendele.

•Maximize gulvplads med dekorative placeringer for hvert barn, der glider nemt under senge og hylder eller stable pænt i skabene. Forklare bror og søster parret om betydningen af delte værelse etikette; Diskuter måder at være hensynsfuld af hinanden, herunder sætte tingene tilbage hvor det hører hjemme, forbliver på vagt mod rod og beder første før låntagning elementer.

•Designate separate rum til at studere, udfylde craft-projekter og læsning. Hvis arbejde rummet skal være delt, opdele væggen rummet omkring dette område lige så at begge børn har plads til at udtrykke sig selv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com