Hvordan man laver beton tørre hurtigere i koldt vejr

September 4

Hvis du planlægger at bruge beton for et byggeprojekt, tilstande en vigtig del af at vide, hvordan man korrekt brug af beton er hvordan man bruger det i ugunstige vejrforhold som regn og kulde. Disse vejrforhold kan skamfere beton og mindsker dens samlede strukturel integritet. Den bedste måde at undgå disse problemer er at undgå at bruge beton, når vejrforholdene er dårlige. Men hvis du skal bruge beton i koldt vejr, fremskynde tørringen kan bidrage til at undgå problemer.

Instruktioner

•Vælg en accelerator til din konkrete blanding. En accelerator er et tilsætningsstof, der er designet specielt til at fremskynde den konkrete tørringsproces. Calcium chloride er den mest almindelige accelerator, men bør undgås, når du bruger pre stressede beton eller Hvornår metal armering i beton kan være tæret af calcium chlorid. Uanset hvilken type accelerator du vælger bør i overensstemmelse med ASTM C 494--Type C og Type E standarder for konkrete acceleratorer.

•Mix accelerator i den konkrete blanding ifølge producentens anvisninger. Betale særlig opmærksomhed at doseringsvejledningen. Calcium chloride Tilføjelser til beton blandingen bør generelt aldrig overstige 2 procent af den samlede vægt af cement du bruger.

•Beskyt beton fra koldt vejr som det hærder og tørrer. Acceleratoren er afgørende for at hælde beton i koldt vejr, men acceleratorer hindrer ikke beton i frysning. Beton skal være holdt på 55 grader Fahrenheit eller højere, indtil det er fuldt hærdet, så brug isolerende tæpper, varmeapparater, isoleret former, løs halm eller lignende materiale placeret mellem beton og et vandtæt cover såsom polyethylen at holde betonen sikkert varm, da det tørrer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com