Hvordan man laver billig vægdekorationer

December 4

Nøgne vægge gør et rum synes kold og uindbydende, men mange vægdekorationer er dyre. Spar penge ved at gøre din egen vægdekorationer. Og ved at gøre dette vil du også vise din personlighed og du vil kunne standarddokumentskabelonerne, så resten af indretningen i dit værelse.

Instruktioner

•Den første ting at gøre for at gøre billige vægdekorationer er at gennemse garage salg for brugte varer. Du kan ofte finde indrammede fotografier, billedrammer og plakater for mindre end $5. Spejle er en anden populær og billig løsning at finde på garage salg. Få noget du tror, vil se godt ud i dit hjem. Når du har fået dine varer fra garage salg, du har brug at tilpasse dem til din personlige smag.

•Sæt falske blomster til rammen om et spejl eller et fotografi. Bruge den højeste indstilling på hot limpistol til dette. Du kan også bruge muslingeskaller eller farvede sten for at oprette dit eget look.

•Hvis du fik billedrammer, men gør ikke lide billedet inde, trække det og erstatte en eller flere af dine egne fotos. Dette er en meget billigere alternativ til at købe en brugerdefineret ramme fra en specialitet kunstbutik. Du kan lave en collage af dine egne små billeder eller forstørre et foto for at tage op hele rammen.

Endelig, hænge din vægdekorationer ved hjælp af hammer og søm. Brug en plan for at sikre, at dine billeder er hang lige.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har en plan, kan du udfylde et glas halvt fyldt med vand og holde det på den øverste kant af rammen. Hvis vandet er niveau inde i glasset, er billedet også niveau.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com