Hvordan man laver Birk ligne ahorn

July 7

Hvordan man laver Birk ligne ahorn

Både Birk og ahorn er stærk woods. Birk er dog ofte mere økonomisk og let tilgængelige. Du kan bruge Birk for nogle eller alle dine behov, træbearbejdning og bejdse det til at ligne ahorn. Birk har naturlige reds i træ, svarer til hård ahorn på første anmeldelse med en lignende naturlige korn mønster. Matchende korn og ønskede ende pletten farve er nøglen til at gøre Birk mock ahorn.

Instruktioner

•Tag et udsnit af ahorn du bruger til en tømmerhandlen. Hvis du reparerer en eksisterende stykke af møbler, forsøge at matche korn og tekstur så meget som muligt. Ser for Birk enheder, der har en lignende træ korn til, at den eksisterende ahorn stykke. Dette trin er valgfrit, hvis du opretter et stykke fra bunden men er nyttigt at få en eksisterende stykke træ til at ligne ahorn så meget som muligt.

•Match plet farve til den eksisterende ahorn pletten farve. Lumberyards bør have farvestof pletter i forskellige nuancer med farveprøver. Kigge efter den farve, der mest ligner den eksisterende ahorn stykke eller ønskede endelige pletten farve.

•Applicer pletten til træ ved hjælp af en ren bomuldsklud. Mætte rag med pletten farve og tørre det på træ, vil med korn af træ. Tør væk overskydende og Sammenlign farven med den endelige ønskede farve. Tilføje flere frakker af plet efter behov for at blive mørkere Birk træ farve.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com