Hvordan man laver blomsterarrangementer med skiveskåret limefrugter

May 31

Med så mange forskellige typer af blomster og blomsterdekorationer har du ingen problem designe den ideelle blomst arrangement for din smag. Udskæring citrusfrugter som limes, tilføjer appelsiner og citroner en unik drejning til arrangementet. Frugt skiver kan sidde inde i væggene i vasen, eller de kan være tørret ud og knyttet til blomster inden for arrangementet. Stykker af tørret frugt ser bedst ud når arrangeret med blomster på en krans. Hvis du ønsker for at oprette en ordning med skiveskåret frugt, samles sammen sommerblomster i nuancer af appelsiner, røde og gule farver for de bedste resultater.

Instruktioner

•Thinly skive tre limefrugter. Placer dem på indersiden af alle fire vægge i en klart glas vase. Fugt i limefrugter vil få dem til at holde fast i glasset. Dække glas med lime skiver, som om du hængende tapet. Hvis vasen er stort og du har brug for mere lime skiver, skær mere.

•Fyld vase til toppen med fuld limes. De fuld limes vil hjælpe, holde de snittede limes på plads. Fyld en vase med vand.

•Gather tilsammen en bred vifte af friske blomster. Skære blomster så stænglerne er længe nok til at nå bunden af vasen. Når du opretter en sommer blomst arrangement ved hjælp af grønne limefrugter, tilføje nogle gule tusindfryd, orange tulipaner og røde nelliker.

•Sæt blomster i vase. Organisere blomsterne, så de blander godt sammen. Blande sig forskellige blomst nuancer, så de er spredt ud og ikke klumpet sammen. Tilføje nogle grønne områder såsom eucalyptus greens.

•Medtagelse nogle bittesmå foråret blomster såsom Narcissus. Baby's breath og mens liljer of the valley er også en ideel fyldstof til en blomst arrangement.

Tips & advarsler

  • Bruge skiver appelsiner og citroner sammen med limes til ekstra farve.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com