Hvordan man laver blomsterarrangementer til en piedestal

August 4

Hvordan man laver blomsterarrangementer til en piedestal

Blomsterarrangementer pynte et værelse, tilføjer både farve og friske dufte til indretning. Selvom du kan angive en vase med blomster på en tabel, tillade piedestaler blomsterarrangementer til at nå andre områder af et værelse. Du kan placere piedestalen i et hjørne for at tilføje farve til en ellers nøgne område eller bruge piedestalen som et knudepunkt i et værelse. Når du opretter din blomsterarter arrangement, skræddersy det til udseende og design af piedestal.

Instruktioner

•Anvend en blomsterkrukke, der kan passe på toppen af en piedestal. Vælg en, der forlader mindst en tomme af plads rundt om bunden af blomsterkrukke på overfladen af piedestalen. Hvis soklen er vaklende, Vælg en kort, brede blomsterkrukke. Hvis der er ingen chance for nogen bumpe piedestalen, vælge en høj, smal blomsterkrukke.

•Match puljen og blomst farver til farve og design af piedestal. En blå piedestal ville matche en hvid blomsterkrukke med blå og orange blomster. Hvis din piedestal er en neutral farve, som hvide, har du flere valgmuligheder for pot og blomst farver. Køb tre forskellige slags blomster i forskellige størrelser.

•Sæt din flower pot på en hård, plan overflade som en tabel eller køkken countertop. Da piedestaler ikke er så stabil, undgå at arrangere blomster på dem. Sted fugtet floral skum i bunden af din flower pot eller vase.

•Tilføj pyntegrønt til din blomst arrangement. Stick stængler af grønne områder, om fern fronds, ivy eller lamb's øre blade, til den floral skum. Arrangere grønne jævnt i hele den blomsterarter arrangement. Lad nogle blade hænge over siden af vasen og placere andre i midten af arrangementet.

•Sæt stængler af den største blomst skrive i den blomsteragtige skum først. Holde disse blomster nær midten af arrangementet, jævnt gennem de grønne områder. Placer de næststørste blomster i arrangementet, afbrudt blandt de grønne områder og større blomster. Placer de mindste blomster hele den andre, tættest på den ydre rand af blomsterkrukke.

•Sæt din nye blomst arrangement på piedestal midt i piedestal overflade. Stå tilbage fra piedestalen og inspicere ordningen. Drej vasen, indtil du er tilfreds med hvordan de blomsterarter arrangement ser ud med piedestalen og resten af rummet.

Tips & advarsler

  • Vand din blomsterarter arrangement dagligt at holde blomster og pyntegrønt frisk.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com